Epilare definitivă

Laser

Piele de catifea


ELYSION

 

Cum funcționează Dioda Laser Elysion Pro:

Aici la Clinica Yiara găsiți cel mai eficient sistem de epilare definitivă denumit ELYSION, dispozitiv ce realizează epilarea la cele mai înalte standarde în condiții de maximă siguranță.

epilare definitiva cu laser dioda elysion de la cocoon medical

Datorită acurateței și a impulsurilor ridicate, ELYSION are rezultate extraordinare pe orice zonă a corpului, reducând mult timpul de tratament, obținând rezultatele optime dorite. Epilarea cu laser este sigura si placuta.

Profitabilitate maximă

 

Puterea și rata de repetiție ridicată garantează eliminarea a peste 60% din păr, încă de la prima ședință. Și pentru că aparatul funcționează cu mai multe programe, modul dinamic se potrivește chiar și bărbaților cu densitate foliculară mare.

Rezultate vizibile de la prima ședință 

Specialiștii clinicii Yiara recomandă ca după fiecare ședință de epilare să se evite expunerea la soare sau la solar timp de 3-5 zile.
După prima ședință firele de păr vor ceda în aproximativ 2 săptămâni, de aceea e indicat un gomaj ușor în zona tratată.

 

Avantaje

Cu laserul ELYSION  poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală) și are un efect garantat asupra foliculitei împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele.

Spre deosebire de alte aparate de pe piață, laserul ELYSION care realizaeza eficient si sigur epilarea definitiva, livrează un impuls care difuzează uniform energia la fiecare folosire.

Aplicatorul este prevăzut cu un sistem de răcire necesar pentru a reduce temperatura generată de fascicolul laser de la nivelul pielii. Acest sistem unic menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului. Senzația la nivelul pielii este deosebit de plăcută.

 

 

Frecvența tratamentului 

Epilarea definitivă cu laserul ELYSION se efectuează la un interval de 8 săptămâni și sunt recomandate minimum de 6 ședințe.

Ai un voucher de 100 lei CADOU!

Completeaza mai jos adresa ta de e-mail pentru a primi voucherul in valoare de 100 lei si pentru a te inscrie la newsletterul Yiara. Valabil pentru servicii achizitionate in valoare de minim 250 lei.

Felicitari! Verifica adresa de email pentru confirmarea voucherului.