Epilare definitivă

SPL

Întrebări istețe, răspunsuri clare despre:

Epilarea definitivă cu SPL

 

Eliminarea părului nedorit cu ajutorul luminii pulsate este o procedură eficientă, sigură și cu rezultate garantate. Ținta este foliculul de păr terminal din interiorul dermului.

Cum funcționează epilarea cu SPL?
Energia luminii este absorbită selectiv de către melanina din firul de păr și este transmisă către foliculul pilos. Firul de păr, la rândul lui, este anihilat sub acțiunea căldurii transmisă prin fasciculul de lumină.

Cui se adresează această tehnologie SPL?
Atât femeile, cât și bărbații pot obține reducerea permanentă a părului pe aproape orice zonă a corpului. Chiar dacă cele mai bune rezultate se obțin în cazul părului închis la culoare, efectele pozitive sunt și în cazul părului blond.

Când se văd rezultatele?

 

Creșterea părului este redusă după fiecare ședință de epilare definitivă. Numărul recomandat de ședințe este între 5 și 10 depinzând de culoarea și tipul firului de păr din zona vizată tratamentului, dar și de culoarea pielii. Rezultatele se văd după prima ședință.

 

Este dureros acest tratament? 

 

Cu cât densitatea firelor de păr este mai mare, cu atât suprafața din zona tratată va fi mai încălzită. Este descrisă de clienți ca o ciupitură fină.

 

Cât durează efectul epilării cu SPL?

Pentru că rădăcina firului de păr este distrusă, foliculul nu mai crește, însă noi nu avem niciodată toate firele de păr crescute în același timp, de aceea sunt necesare mai multe ședințe. Tulburările hormonale pot avea efecte negative asupra pilozității corpului. De aceea sunt indicate mai multe ședințe, pe o perioadă mai lungă de timp.

Ai un voucher de 100 lei CADOU!

Completeaza mai jos adresa ta de e-mail pentru a primi voucherul in valoare de 100 lei si pentru a te inscrie la newsletterul Yiara. Valabil pentru servicii achizitionate in valoare de minim 250 lei.

Felicitari! Verifica adresa de email pentru confirmarea voucherului.