Proceduri faciale

Dermopigmentare

Vrei ochii și sprâncenele lui Elisabeth Taylor?


Dermopigmentare

Printr-o tehnică specială și cu ajutorul unei îndemânări deosebite specialiștii clinicii Ylara reușesc să adauge trăsăturilor feței tale mici retușuri care vor desăvârși frumusețea ta nativă.

O redefinire a frumuseții

Dermopigmentarea se referă la redesenarea principalelor linii care alcătuiesc trăsăturile feței, și nu numai, cu ajutorul pigmenților organici. În acest fel se recreează conturul unei zone dorite cu ajutorul unor puncte foarte subțiri. Cele mai vizate sunt sprâncenele, conturul buzelor, areola sânilor sau porțiuni capilare.

Toate femeile își doresc sprâncene de divă

Un detaliu foarte important pentru trăsăturile armonioase ale feței noastre sunt sprâncenele. Când sunt pensate și delimitate corect oferă o privire luminoasă cu o puternică încredere în sine. Această tehnică se adresează persoanelor care au puține fire la sprâncene, fără o linie frumos definită.

Specialiștii Yiara – artizani ai frumuseții feminine

Aceste corecții pe care vrem să le aducem feței noastre trebuie să fie realizate de specialiști care să țină cont de trăsăturile feței, să le pună în valoare și să mizeze pe ele respectând reperele anatomice. Nu se intervine agresiv asupra trăsăturilor moștenite genetic. Însă pielea noastră este într-o continuă transformare din momentul nașterii, iar straturile ei se regenerează mereu. Ajutorul pe care-l oferă dermopigmentarea vine în întâmpinarea acestor transformări, iar substanța cu care se fac micile tușe corectoare este organică fără riscul de a dezvolta alergii sau respingeri.

  Cât durează efectele dermopigmentării?

  La aproximativ un an și jumătate se reîmprospătează culoarea și forma. Durata poate fi influențată de tipul pielii, o piele uscată reacționează diferit de cea grasă, de elasticitatea și modul de hidratare, de timpul cât este expusă la soare.

   La dispoziția dumneavoastră

   Colorometria joacă un rol extrem de important. De aceea specialiștii noștri sunt foarte atenți la modul cum se absoarbe culoarea în piele. Forma se stabilește pe baza unor considerente de ordin estetic. Se trasează un contur și se va urmări acest contur cu ajutorul aplicatorului special. Pe tot parcursul procedurii există un dialog între medic și client pentru a obține rezultatele dorite de ambele părți. Înaintea efectuării procedurii se folosește o anestezie locală pentru a elimina chiar și cel mai mic disconfort.

   Ai un voucher de 100 lei CADOU!

   Completeaza mai jos adresa ta de e-mail pentru a primi voucherul in valoare de 100 lei si pentru a te inscrie la newsletterul Yiara. Valabil pentru servicii achizitionate in valoare de minim 250 lei.

   Felicitari! Verifica adresa de email pentru confirmarea voucherului.