Proceduri faciale

Tratamente pentru transpirație excesiva (hiperhidroza)

Gata cu transpirația!


Hiperhidroza 

O afecțiune care te-a afectat mai mult decât ți-ai imaginat vreodată, care ți-a schimbat viața și ți-a modificat activitățile firești ale unei zile, hiperhidroza se poate trata cu succes la Clinica Yiara.

Hiperhidroza se traduce prin transpirația excesivă care te împiedică să-ți desfășori viața în parametri normali.

Fie că hiperhidroza se manifestă în zona mâinilor sau a picioarelor, la axilă sau în zona inghinală, specialiștii clinicii Yiara au soluții eficiente pentru a trata această afecțiune. 

Tratam hiperhidroza in 2 moduri!

Avem mai multe variante de tratament, una de natura invaziva adica prin intermediul acelor si una noninvaziva prin intermediul laserului!

——————————————————————-

INJECTABIL——–  substanța pe bază de  toxină botulinică de tip A blochează pe un termen de cateva luni (în funcție de particularitățile fiecărei persoane) activitatea glandelor sudoripare. 

🎯 Scopul tratamentului: tratarea transpiraţiei axilare (transpiratia excesiva de la subrat)

👓 Cum funcţionează: Pentru a trata hiperactivitatea glandelor asociate cu acneea şi hiperhidroza,constă în efectuarea unor microinjectari în anumiți mușchi,

👍 De câte şedinţe e nevoie: o sedinta la 3-4 luni

👍 Anestezie: nu este cazul

👍 Nivelul durerii: nu este cazul

👍 Cât timp durează o şedinţă: poate dura in jur de 30 minute

👍 Perioadă de recuperare: nu este cazul

——————————————————————–

LASER – ALMA ZERO,  (parte din platforma laser Harmony XL PRO)

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, tratează neplăcuta acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuajele şi lista poate continua.

Cele mai importante detalii pe care trebuie să le ştii despre ALMA ZER0 când vrei să scapi de transpiraţie axilară

🎯 Scopul tratamentului: tratarea transpiraţiei axilare

👓 Cum funcţionează: Pentru a trata hiperactivitatea glandelor asociate cu acneea şi hiperhidroza, foloseşte puterea crioterapiei, care îngheaţă celulele din interiorul glandelor sudoripare (transpiraţie) şi sebacee (exces de sebum).

👍 De câte şedinţe e nevoie: Rezultatele pot varia de la un pacient la altul. În general, pacientul resimte o ameliorare rapidă.

👍 Anestezie: nu este cazul

👍 Nivelul durerii: nu este cazul

👍 Cât timp durează o şedinţă: in jur de 30 de minute

👍 Perioadă de recuperare: nu este cazul

 

 

Cauze

Ereditatea este principalul factor incriminant pentru transpirația excesivă, dar apariția bolii se asociază deseori cu tulburări metabolice, endocrine, probleme ale sistemului nervos, precum și consumul excesiv de substanțe excitante (cofeina, băuturi energizante, etc)

Ai un voucher de 100 lei CADOU!

Completeaza mai jos adresa ta de e-mail pentru a primi voucherul in valoare de 100 lei si pentru a te inscrie la newsletterul Yiara. Valabil pentru servicii nonmedicale achizitionate in valoare de minim 250 lei.

Felicitari! Verifica adresa de email pentru confirmarea voucherului.