Proceduri faciale

Tratamente pentru transpirație excesiva (hiperhidroza)

Gata cu transpirația!


Hiperhidroza 

O afecțiune care te-a afectat mai mult decât ți-ai imaginat vreodată, care ți-a schimbat viața și ți-a modificat activitățile firești ale unei zile, hiperhidroza se poate trata cu succes la Clinica Yiara.

Hiperhidroza se traduce prin transpirația excesivă care te împiedică să-ți desfășori viața în parametri normali.

Fie că hiperhidroza se manifestă în zona mâinilor sau a picioarelor, la axilă sau în zona inghinală, specialiștii clinicii Yiara au soluții eficiente pentru a trata această afecțiune. 

Cauze

Ereditatea este principalul factor incriminant pentru transpirația excesivă, dar apariția bolii se asociază deseori cu tulburări metabolice, endocrine, probleme ale sistemului nervos, precum și consumul excesiv de substanțe excitante (cofeina, băuturi energizante, etc)

Cum tratăm hiperhidroza

Tratamentul este simplu și constă în efectuarea unor puncții în anumiți mușchi, cu o substanță pe bază de  toxină botulinică de tip A care blochează pe un termen de până la un an (în funcție de particularitățile fiecărei persoane) activitatea glandelor sudoripare. 

Ai un voucher de 100 lei CADOU!

Completeaza mai jos adresa ta de e-mail pentru a primi voucherul in valoare de 100 lei si pentru a te inscrie la newsletterul Yiara. Valabil pentru servicii achizitionate in valoare de minim 250 lei.

Felicitari! Verifica adresa de email pentru confirmarea voucherului.