Tehnologii

SPL

Întrebări istețe, răspunsuri clare despre:

Epilarea definitivă cu SPL

Eliminarea părului nedorit cu ajutorul luminii pulsate este o procedură eficientă, sigură și cu rezultate garantate. Ținta este foliculul de păr terminal din interiorul dermului. 

Cum funcționează epilarea cu SPL?
Energia luminii este absorbită selectiv de către melanina din firul de păr și este transmisă către foliculul pilos. Firul de păr, la rândul lui, este anihilat sub acțiunea căldurii transmisă prin fasciculul de lumină.

Cui se adresează această tehnologie SPL?
Atât femeile, cât și bărbații pot obține reducerea permanentă a părului pe aproape orice zonă a corpului. Chiar dacă cele mai bune rezultate se obțin în cazul părului închis la culoare, efectele pozitive sunt și în cazul părului blond.

  Când se văd rezultatele?

  Creșterea părului este redusă după fiecare ședință de epilare definitivă. Numărul recomandat de ședințe este între 5 și 10 depinzând de culoarea și tipul firului de păr din zona vizată tratamentului, dar și de culoarea pielii. Rezultatele se văd după prima ședință.

  Este dureros acest tratament? 

  Cu cât densitatea firelor de păr este mai mare, cu atât suprafața din zona tratată va fi mai încălzită. Este descrisă de clienți ca o ciupitură fină.

  Cât durează efectul epilării cu SPL?

  Pentru că rădăcina firului de păr este distrusă, foliculul nu mai crește, însă noi nu avem niciodată toate firele de păr crescute în același timp, de aceea sunt necesare mai multe ședințe. Tulburările hormonale pot avea efecte negative asupra pilozității corpului. De aceea sunt indicate mai multe ședințe, pe o perioadă mai lungă de timp.

  Puterea vindecătoare a luminii...


  Fotoregenerarea 

  Un aparat revoluționar, non-laser, cu rezultate uimitoare în refacerea țesutului cutanat.


  Această procedură are efecte mult mai profunde și mai de durată decât orice cremă, masaj, dermabraziune sau peeling chimic.

  Fotoregenerarea este un tratament care intensifică metabolismul intracelular, având un puternic efect de rejuvenare asupra feței și cu efecte pozitive asupra semnelor lăsate de soare pe chip.

  Cel mai înalt nivel de tratament

  Fotoregenerarea este o terapie prin lumina pulsată, cu risc minim, fără efecte secundare, dar cu rezultate spectaculoase de reîntinerire. Pentru ten este ca o explozie de energie asupra celulelor leneșe care nu mai produc cantitatea necesară de elastină și colagen necesară pentru un tonus de invidiat.

  Veste bună! Chiar și un ten tânăr poate beneficia de Fotoregenerare, el fiind împrospătat și revigorat vizibil. Este soluția ideală pentru înviorare și revitalizare înainte de un eveniment important, efectul fiind de durată.

  Tratamentul nu durează mult timp, riscul efectelor secundare este foarte scăzut, iar rezultatele se văd imediat. Poate fi aplicat pe orice zonă a pielii, dar cele mai frecvente sunt față, gât, decolteu, și partea dorsală a mâinilor.

  Fotoregenerarea conține și programul de Fotolifting, efectul său putând fi comparat cu cel al unei operații estetice de înfrumusețare. Această procedură poate fi încercată de oricine dorește un aspect al pielii mai tânăr și mai luminos, mai uniform și mai neted, fiind o adevărată terapie de stimulare și recuperare a ritmului activității metabolismului celulelor pierdut în timp.

   Ce tratează:

   • Depigmentarea (pete soare, petele bătrâneții)
   • Rozaceea
   • Cuperoza
   • Vase capilare sparte pe față
   • Pete difuze
   • Melasma
   • Pistrui
   • Pierderi de elasticitate și tonus
   • Pori dilatați
   • Acnee
   • Riduri și linii fine

    Pe toată durata tratamentului de fotoregenerare se va folosi cremă cu factor de protecție 50. Procedura pentru petele depigmentare nu este recomandată vara. 

    Ai un voucher de 100 lei CADOU!

    Completeaza mai jos adresa ta de e-mail pentru a primi voucherul in valoare de 100 lei si pentru a te inscrie la newsletterul Yiara. Valabil pentru servicii achizitionate in valoare de minim 250 lei.

    Felicitari! Verifica adresa de email pentru confirmarea voucherului.