Vezi ofertele lunii Aprilie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele
Să scapi de părul inestetic de pe corp era considerat până acum un proces extrem de dureros şi de lungă durată. În 2017, lucrurile s-au schimbat. Epilarea definitivă cu laser ELYSION şi epilarea definitivă cu SPL au transformat epilarea într-o experienţă mult mai plăcută şi mai rapidă. Multă lume se întreabă însă care dintre cele două este cea mai bună metodă şi cea mai apreciată atât de specialişti, cât şi de clienţi.

Ştefania Dragomir, cea care a fondat clinica Yiara din Otopeni, punctează diferenţele dintre epilarea definitivă laser ELYSION şi epilarea definitivă cu SPL.

„Am încercat ambele metode, dar recunosc că sunt fana celei dintâi: epilarea definitivă cu laser ELYSION. Este cea mai performantă metodă de îndepărtare a părului nedorit, nu doare, acţionează cel mai rapid şi nu îţi restricţionează şedinţele în funcţie de sezon aşa cum o face epilare definitivă cu SPL”, explică Ştefania.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Epilare definitivă laser ELYSION vs epilare definitivă cu SPL. Ce metodă doare mai tare?
Epilarea definitivă cu laser nu doare. Pacienţii resimt un minim disconfort. În schimb,epilarea definitivă cu SPL este dureroasă.

2. Epilare definitivă laser ELYSION vs epilare definitivă cu SPL. La cât timp se efectuează o şedinţă? Care oferă rezultate mai rapide?
O şedinţă de epilare definitivă cu laser ELYSION se face o dată la două luni. Rezultatele se văd însă mult mai rapid decât în cazul epilării definitive cu SPL, care necesită o şedinţă la 3 săptămâni.

Epilarea definitivă cu laser elimină aproximativ 70% din firele de păr în doar o singură şedinţă. Epilarea definitivă cu SPL acţionează mult mai lent.

3. Epilare definitivă laser VS epilare definitivă cu SPL. Putem recurge la aceste metode pe tot timpul anului?

Epilarea definitivă cu laser ELYSION permite să fie efectuată pe toată durata anului.Pacientul nu are voie să se expună la soare 5 zile înainte şi 5 zile după tratament.

Epilarea definitivă cu SPL este mult mai restrictivă şi nu poate fi efectuată în orice moment al anului. Pacientul nu are voie să se expună la soare 3 săptămâni înainte şi 3 săptămâni după tratament.

AFLĂ MAI MULTE

Epilare definitivă laser ELYSION
La ora actuală cel mai performant aparat de epilare definitivă cu laser este ELYSION. Creat din pasiune pentru frumuseţe şi pe baza unei experienţe bogate a specialiştilor Cocon Medical, ELYSION este o diodă laser sigură şi eficientă, care oferă rezultate spectaculoase.

Laserul de epilare definitiva ELYSION funcţionează pe principiul fototermolizei selective,distrugând foliculii la temperaturi extrem de ridicate, însă fără a afecta ţesuturile înconjurătoare. El poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul de piele. Astfel, epilarea definitivă cu laser este un tratament nedureros, care elimină aproximativ 70% din firele de păr în doar o singură şedinţă.

Acest proces se desfăşoară rapid, eficient, aparatul ELYSION deţinând modul dynamic. Epilarea definitivă cu laser se repetă o dată la 2 luni, o singură şedinţă fiind suficientă pentru rezultate spectaculoase. Tratamentul se poate realiza pe toată durata anului, indiferent de anotimp, expunerea la soare nefiind recomandată în primele 5 zile înainte de efectuarea procesului şi apoi, în primele 5 zile după tratament.

 

Epilarea definitivă cu SPL
O altă metodă de eliminare a părului nedorit se bazează pe tehnologia SPL( tehnologie superioara celui IPL-adica epilarii definitive cu IPL). Cu ajutorul luminii pulsate, energia luminoasă este absorbită selectiv de către melanina din firul de păr şi este transmisă către foliculul pilos. Folicului este eliminat sub acţiunea căldurii transmise prin firul de păr. Acest tratament poate fi folosit atât de femei, cât şi de bărbaţi pe orice zonă a corpului. Însă, în cazul epilării cu lumină pulsată, metoda este una dureroasă, care se repetă o dată la 3 săptămâni, procesul fiind mai lent. De asemenea, epilarea definitivă cu SPL nu poate fi folosită pe tot parcursul anului, expunerea la soare nefiind recomandată în primele 3 săptămâni înainte de tratament şi apoi, în primele 3 săptămâni după tratament.

Bazându-se pe rezultate, specialiştii şi clienţii recomandă epilarea definitivă cu laser în detrimental epilarii definitive cu SPL.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *