Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Tratamente cu Botox

Pentru o față perfectă: BOTOX 

 Corecția ridurilor cu ajutorul toxinei botulinice este un atu important în lupta cu trecerea timpului, încetinind astfel procesul natural de îmbătrânire.

Anii care se scurg își pun amprenta invariabil pe chipul nostru. Pielea își schimbă textura și își pierde din suplețea de altădată.

Îți ștergem 10 ani de pe față

Botoxul este soluția perfectă pentru redobândirea tinereții pielii și recâștigarea tonusului la nivelul feței și a decolteului. 

Și pentru că știm să ne bucurăm de viață din tot sufletul, râdem, zâmbim sau ne exprimăm fericirea prin diverse mișcări ale feței. În acest fel ne apar ridurile dinamice, produse de musculatura de sub piele, dar nu trebuie să uităm că la fiecare încruntare ridurile sapă efectiv în pielea noastră.

Prin injectarea toxinei botulinice se blochează în mod reversibil impulsurile nervoase de la nivelul musculaturii faciale răspunzătoare cu ridurile de expresie.

Prin simpla injectare cu botox acești mușchi se relaxează, pielea se întinde iar expresia feței întinerește. 

În România singurul produs pe bază de toxină botulinică aprobat de Ministerul Sănătății este Vistabel®/Botox® conceput special pentru tratarea ridurilor.

Botox/Vistabel este un tratament focusat pe corectarea ridurilor.

După injectare, rezultatele sunt vizibile în câteva zile, iar ridurile se atenuează în aproximativ o săptămână. Efectele botoxului sunt fabuloase, aspectul este plăcut, natural, tineresc și senin. 

Este recomandat pentru ridurile profunde, dinamice, deja vizibile în construcția feței.

Tratamentul este simplu și constă în efectuarea unor înțepături în mușchii responsabili cu mișcările de expresie și se realizează cu ajutorul unui ac extrem de fin.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171