Vezi ofertele lunii Iulie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Yiara Open Day

Pentru ca suntem pasionati de frumusetea ta iti propunem sa ne vizitezi in ziua de 19 iunie 2021, in cadrul evenimentului ”Yiara Open Day” , pentru a ne cunoaste mai bine si a primi raspunsuri legate de necunoscutele pe care inca le mai ai referitoare la progresul procedurilor de estetica medicala din ultimii ani.

Estetica medicala este un domeniu care a inregistrat o evolutie fulminanta in ultimul deceniu, oferind de la an la an noi metode sigure, eficiente, si nedureroase: un corp avem, ne traim viata in el, suntem datori sa il ingrijim cum putem mai bine! Tocmai de aceea te invitam sa cunosti mai multe despre cum poti avea mai bine grija de el.

In cadrul acestui eveniment potile Clinicii Yiara iti sunt larg deschise. Tot ce trebuie sa faci este foarte simplu, si anume sa te programezi in avans la numarul de telefon 0723.71.81.71  si sa iti aloci putin timp pentru tine, si numai pentru tine!

Te asteptam sa te intalnesti cu expertii nostri pentru a TESTA GRATUIT proceduri moderne precum :
Epilare definitiva zona axila
Analiza computerizata care ne comunica problemele fetei- Visia
Peeling chimic luminozitate
Tratamentul NIR fata
Accent Prime Accentuate radiofrecventa zona abdomen

In clinica noastra gasiti doar echipamente medicale testate si aprobate peste tot in lume (obligatoriu avizate F.D.A.)  de ultima generatie precum Harmony XL Pro, Accent Prime, Laser Elysion Pro, Hydrafacial, Intraceuticals, Cooltech –Cocoon Medical, Visia.

Stim ca iti plac surprizele asa ca daca doresti dupa ce testezi sa si achizitionezi un pachet, vei beneficia si de un discount suplimentar.

Atentie: avem doar 15 locuri disponibile!!!!

Te asteptam cu drag,

Clinica Yiara

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171