OFERTE IANUARIE / Până la 81% REDUCERE

Prinde Ofertele

Despre Noi

Suntem pasionati de frumusetea ta!

Ești aici pentru că știi că frumusețea se măsoară în clipe, în vise, în zâmbete. Iar noi suntem aici pentru ca tu să devii ceea ce ți-ai dorit mereu: să fii protagonista propriei tale vieți, să lași fluturii să te poarte departe, să închizi pentru totdeauna umbrele în sertare ferecate și să ne lași să-ți sigilăm frumusețea. Pentru totdeauna.

Nu vindecăm suflete, dar știm că un trup armonios, un chip frumos, ne aduce echilibru. Iar aici noi suntem cu adevărat profesioniști.
Frumusețea nu mai e demult o himeră… este realitatea imediată, este imaginea stimei de sine.

Echipa Medicala

Roxana Crăpătureanu

Roxana Crăpătureanu

medic specialist dermatovenerologie

A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București si este medic specialist dermato-venerolog. A făcut parte din echipa pregătită pentru această specialitate la Spitalul Clinic Colentina.

 

 

Alexandra Trifu

Alexandra Trifu

medic specialist dermatovenerologie

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti in anul 2016, iar in prezent face parte din echipa Sectiei de Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina. Este membru al Societatii Romane de Dermatologie si al Academiei Europene de Dermatologie.

Dalia Bratu

Dalia Bratu

medic dermatovenerologie

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti in anul 2016, iar in prezent face parte din echipa Sectiei de Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina. Este membru al Societatii Romane de Dermatologie si al Academiei Europene de Dermatologie.

Mihaela Pavelescu

Mihaela Pavelescu

medic specialist diabet si nutritie

A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și este medic specialist de Nutritie si Boli Metabolice de 3 ani. A făcut parte din echipa pregătită pentru această specialitate la Institutul National de Diabet Nutritie si Boli Metabolice Profesor Doctor N. Paulescu. din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

 

Frumusețea ta nu este o investiție, este un merit!

 Pentru că știm că fiecare persoană este unică ne-am pus piatra de temelie în jurul acestui adevăr. Acest lucru înseamnă că fiecare pacient beneficiază de un tratament adecvat specific nevoilor lui.

Noi te ajutăm să te descoperi, să vezi cu adevărat ce ți se potrivește, să înțelegi procedurile și să fii la curent cu toate opțiunile existente.
Și pentru a obține rezultate garantate vom ține cont de toți factorii existenți în viața ta: stilul de viață, obiceiurile alimentare, istoricul medical.

Fii bine cu tine!

Iată un adevăr al secolului în care trăim: majoritatea femeilor cu cât arată mai bine, cu atât se simt mai bine. Iar anii care trec, ne aduc înțelepciune și răbdare, dar și riduri sau cearcăne. Înaintarea în vârstă este un proces care nu poate fi oprit. Pielea este prima care ne trădează.

Cu fiecare an pe care-l adăugăm vieții, aspectul ei se schimbă, caracteristicile proprii se modifică. Și poate n-am știut să luptăm cu toți hormonii care ne-au dat de furcă, poate n-am fost mereu pregătite să ne apărăm de soare, de fum, de praf… de oboseli, lacrimi sau tristeți. Și iată cum ridurile și-au făcut apariția și au devenit tot mai pronunțate, pielea tot mai fragilă și mai puțin elastică.

 

Câteva adevăruri:

 Pe măsură ce înaintăm în vârstă, conținutul de acid hialuronic (AH) din piele scade, el având rol de reținere a apei în țesuturi (hidratare).

  • Glandele care produc sebum (sebacee) devin mai puțin active iar tenul devine din ce în ce mai uscat. Pierzându-și din stratul de grăsime, volumul se micșorează vizibil, conturul feței se modifică.
  • Numărul vaselor de sânge din piele scade, aceasta pierzându-și culoarea, tonusul, strălucirea.
  • Gravitația acționează asupra mușchilor feței adăugând propriul efect negativ în aspectul general

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO