Vezi ofertele lunii Iulie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Proceduri

Tratamente faciale

Frumusețea ta are nevoie de susținerea noastră!
Noi te ajutăm să-ți redescoperi frumusețea. Să-i aduci complimente noi. Să-ți redobândești armonia feței și să-ți echilibrezi trăsăturile. Cu noi totul e atât de simplu! Pentru că punem punct complexelor tale, iar ridurile, semnele înțelepciunii și a experiențelor trecute vor fi lăsate uitării. Aici la clinica Ylara, specialiștii noștri lucrează în condiții de maximă siguranță folosind echipamente și tehnici de ultimă generație. Iar rezultatele sunt pe măsură: chipul tău, mai armonios ca oricând, va fi răsfățat cu ajutorul unor proceduri revoluționare fără nicio intervenție chirurgicală.

Tratamente corporale

Vine un moment în viața fiecărei femei când simte că trebuie să intervină și să oprească schimbările inerente pe care le suferă corpul. N-a spus nimeni că viața unei femei este o călătorie dintr-un basm în care ea alunecă pe aripi de fluturi. Sunt praguri, capcane, obstacole, diete greșite, ani de sedentarism, ore de stres, toate adunate într-o tolbă magică pe care o vrem uitată într-un colț de suflet.

Magicianul cu bagheta magică este medicul estetician care poate șterge pentru totdeauna, cu ajutorul unor proceduri tehnice, toate semnele pe care le-a lăsat timpul asupra feței și a corpului. Magicianul este sculptor și intervine acolo unde este necesar în toate zonele corpului unde se cere eliminarea depunerilor de grăsime sau țesut adipos, a straturilor de celulită sau tonifierea mușchilor și a pielii.

Clinica Ylara este locul unde se află magicianul-sculptor care știe ce te frământă și cum te poate ajuta. Bagheta lui este ascunsă în cele mai performante echipamente medicale precum CoolTech.

Pentru că pasiunea noastră este… redobândirea frumuseții tale.

Epilarea definitivă

Visul oricărei femei este să scape definitiv de părul nedorit de pe corp. După atâția ani în care a încercat și-a suportat cu stoicism diverse tehnici de îndepărtare a părului, a sosit momentul să ia o decizie radicală: epilarea definitiva.

Vestea bună este că la Clinica Yiara această procedură se face cu dispozitive de înaltă performanță care folosesc ca metoda Laserul Dioda.

Tratamente Laser

Tratamentele laser pentru procedurile estetice sunt cele mai eficiente si rapide remedii existente.

Ne dorim sa avem cele mai performante echipamente medicale, care beneficiaza de studii clinice, iar asta ne garanteaza siguranta serviciului. Tratamentele laser sunt realizate de echipa medicala care contine medici dermatologi si de chirurgie plastica si reparatorie. Tot ce ne dorim este sa avem clienti multumiti care sa ne recomande pentru profesionalism, calitatea serviciilor si preturile bune.

Fie ca vrei sa ai un ten mai ferm si revitatizat, ca vrei stergi tatuaje, ca vrei sa scapi de acnee, cicatrici, vergeturi, alunite, noi iti stam la dispozitie cu cel mai eficient laser din lume, care se afla in Romania doar in clinica noastra.

Dieta

Poți avea orice-ți dorești. Dacă nu ai sănătate, nu ai nimic…

Toate problemele de sănătate ale secolului în care trăim se datorează alimentației. Toate afecțiunile pe care le vom  dezvolta în viitor vor avea ca punct de plecare obiceiurile noastre alimentare și dezechilibrul nutrițional.

Sună pesimist, dar este crudul adevăr de care trebuie să fim cu toții conștienți.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171