OFERTE IANUARIE / Până la 81% REDUCERE

Prinde Ofertele

Tratamente laser

Tratamentele laser pentru procedurile estetice sunt cele mai eficiente și rapide remedii existente la ora actuală.

Ne dorim să avem cele mai performante echipamente medicale, care beneficiază de studii clinice, ceea ce garantează siguranța serviciului. Tratamentele laser sunt realizate de echipa medicală a clinicii Yiara, care este constituită din medici dermatologi și de chirurgie plastică și reparatorie. Tot ce ne dorim este să avem clienți mulțumiți, care să ne recomande pentru profesionalism, calitatea serviciilor și prețurile bune.

Tratamentele noastre cu laser dispun de o gamă largă de aplicații, oferind remediile de care pielea ta are nevoie în lupta cu diferite afecțiuni.

Dacă te confrunți, de exemplu, cu riduri, linii fine și piele lăsată, îți vom recomanda tratamentul laser pentru rejuvenare și revitalizare a pielii, pe care îl realizăm prin intermediul platformei Harmony XL Pro.

Acesta întinerește și înfrumusețează pielea, asigurând revitalizarea ei fără ca tu să resimți durere sau să ai nevoie de timp de recuperare. Cu ajutorul aceleiași platforme, realizăm și tratamentul „Clear Skin”, care rezolvă problemele cu acneea, fie că vorbim de erupții sau de cicatrici.

De altfel, cu ajutorul tratamentelor laser putem corecta și un alt tip de efecte ale trecerii timpului. Poate că, la un moment dat, ți-ai dorit un tatuaj care acum nu te mai reprezintă sau pe care pur și simplu nu-l mai dorești. Cu ajutorul aparatului laser performant, cu care este echipată Clinica Yiara, putem realiza operațiunea de îndepărtare a tatuajelor. Indiferent care este motivul, îl vom face „să dispară” în câteva ședințe, în funcție de dimensiunea tatuajului!

În același registru al urmelor lăsate pe corp din variate motive, tratamentele cu laser oferite de Clinica Yiara te pot ajuta să scapi de vergeturi sau cicatrici postchirurgicale, leziuni pegmentare (precum pistruii sau petele maronii de la nivelul tenului sau al corpului) și leziunile vasculare.

Cu oricare dintre aceste probleme te confrunți, nu le lăsa să-ți umbrească frumusețea și încrederea în tine. Apelează la tratamentele noastre cu laser – care nu presupun durere sau perioade de recuperare, întrucât realizăm totul doar cu tehnologii de ultimă oră – puse în funcțiune de cunoștințele unei echipe de medici profesioniști.

Tratamentele laser oferite de Clinica Yiara te pot ajuta să-ți recapeți frumusețea și vitalitatea prin proceduri neinvazive, fără efecte secundare, care vor oferi rezultatele pe care le dorești.

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO