Vezi ofertele lunii Iulie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Proceduri corporale

Pixel RF – OPUS –

tratament velashape

Pixel RF – OPUS – Radiofrecventa fractionata OPUS Plasma Laser

Radiofrecventa frecventa fractionata OPUSpatentata Alma Lasers, este un tratament de rejuvenare cutatata, foarte eficienta pentru imbunatatirea calitatii pielii, pentru toate fototipurile cutanate. Nu are restricii sau efecte adverse, asigurand ameliorand pana la ștergerea vergeturilor, cicatricilor post acneice si chirurgicale, porilor dilatati sau semne ale bartranetii (riduri, laxitate cutanata). Te poti bucura si poti oricand apela la acesta procedura, in orice perioada a anului. 

Colibri este un alt dispozitiv care pe plaseaza in capul manipulului de Pixel RF OPUS si cu care realizam proceduri de blefaroplastie nechirurgicala. Aceasta perforeaza controlat pielea lasand-o sa se vindece natural pentru o imbunatatire a texturii si in acest mod reducem excesul de piele din jurul ochilor. 

 

Ce trateaza radiofrecventa fractionata Opus ?

 

  • ridurile perioculare, laxitatea pleoapelor -blefaroplastie nechirurgicală, ridurile periorale-cod de bara
  • cicatrici postacneice, cicatrici postchirurgicale
  • vergeturi recente, precum si vergeturi vechi cu ameliorare semnificativa
  • pori dilatati
  • laxitatea pielii fie ea la nivelul fetei sau la nivelul abdomenului, coapselor etc

In comparatie cu un dermaroler sau cu radiofrecvanta bipolar de putere joasa care doar incalzeste sau produce leziuni superficiale, Pixel RF – OPUS- determina evaporarea apei cu impact termic, dar si mecanic, actionand la nivelul dermului provocand o minima perturnare a epidermei.

Aplicatorul bipolar si unipolar al Pixel RP lucreza gradual prin incalzirea dermului pentru o mai buna netezire, fermitate si reconturare superficiala si volumetrica.

Cum se realizeaza procedura.

Se aplica un anestezic local sub forma de crema (30-40 min), si dupa ce este dezinfectata zona se realizeaza 2 sau mai multe treceri pe toata zona afectata.

La ce trebuie sa te astepti imediat dupa procedura

Pielea se va inrosii pe zona in care s-a realizat procedura iar aceasta poate disparea dupa 24-48 h. In urmatoarele zile dupa tratament se apar cruste superficiale semn ca pielea se reface.

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul medical, istoricul familial, stilul de viata si activitate fizica. Toate tratamentele efectuate, dar si cele post ingrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist si instruit al clinicii noastre si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile. Dorim sa mentionam ca fiecare persoana are propriul prag de durere si este posibil sa resimta diferit tratamentul. Asa inseamna ca exista persoane care nu simt nimic sau persoane care pot simtii un discomfort. Se poate intampla sa existe echimoze (vanatai) dupa procedura, dar nu este un lucru cert deoarece fiecare organism reactioneaza diferit..

Rezultate

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171

Sau poti cumpara chiar acum tratamentele din oferta lunii