OFERTE FEBRUARIE - Reduceri până la 87%!

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Tratamente cu intraceuticals

Secretul lor. Al Divelor. De la Hollywood


INTRACEUTICALS pentru efectul WOW

Acesta este tratamentul facial al tuturor vedetelor de la Hollywood.

De la Eva Longoria la Madonna, de la Kim Kardashian la Jennifer Lopez, INTRACEUTICALS este tratamentul facial folosit în cele mai exclusiviste clinici și saloane de beauty din întreaga lume.

Dacă îți dorești o alternativă ultra-performantă la tratamentele invazive pe bază de acid hyaluronic, INTRACEUTICALS este răspunsul pe care ți-l vor da toți specialiștii din domeniu.

Cum funcționează INTRACEUTICALS

Cu ajutorul unui aparat ultra-performant care produce oxigen hiperbaric se introduc în straturile profunde ale pielii substanțe vitale pentru menținerea tinereții dermei: acid hialuronic, complex activ de vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior.

Sistemul INTRACEUTICALS tratează: ridurile și degradarea pielii cauzate de înaintarea în vârstă, acneea, petele pigmentare, cearcănele, elasticitatea și volumul pielii. Rezultatele spectaculoase se obțin după un pachet întreg de 6 ședințe.

Rejuvenarea facială
REJUVENATE INTRACEUTICALS

Pentru un tratament cu adevărat eficient împotriva ridurilor și a liniilor fine INTRACEUTICALS este ca o atingere magică.
Acidul Hyaluronic este absorbit de ten iar gelul de hidratare Rejuvenate cu acid hyaluronic oferă un rezervor de nutrienți pentru toate straturile pielii. La final se folosește o cremă liant pentru hidratare în profunzime.

Tratament rapid și eficient împotriva acneei
CLARITY 

După o singură ședință tenul se curăță, se calmează și se limpezește. Acneea este diminuată, iar bacteriile ce inundă porii sunt distruse în timp ce substanțele active asigură echilibrul umidității pentru a preveni viitoarele eruperi.

Tratament pentru restructurarea densității
OPULANCE

Acest tratament este ca o infuzie de tinerețe pentru ten.  OPULANCE calmează, relaxează și se recomandă tuturor tipurilor de ten. După prima ședință tenul va fi vizibil mai tânăr, mai luminos, mai strălucitor.

Aspectul neuniform este echilibrat, tenul se simte hidratat, reîntinerit, radiant și proaspăt.

Tratament împotriva liniilor de expresie
ATOXELENE

După o singură infuzie liniile de expresie se relaxează în mod vizibil, dar beneficiile maxime se obțin după cel puțin 6 ședințe săptămânale. Rezultatele finale sunt uimitoare: netezirea vizibilă a liniilor de expresie, conturul feței mai ferm, ochii devin mai bine definiți, ia buzele se rotunjesc și capătă voluptatea pierdută odată cu trecerea anilor.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171