Vezi ofertele lunii Iulie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Proceduri corporale

Tratament Criolipoliza Cooltech

Sculptează-ți corpul doar în zonele pe care le vrei


Secretul tainic al vedetelor: Criolipoliza CoolTech

Cooltech este, la ora actuală, cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată la nivel mondial. Cu ajutorul unei tehnologii performante, celulele de grăsime se distrug definitiv și fără dureri, prin înghețare, fără a răni stratul superior de piele.

Procedura de criolipoliza Cooltech reduce eficient țesutul adipos localizat folosind un sistem de răcire controlat, încorporat într-un sistem de vacuum.

Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, restul țesutului precum și fibrele de colagen fiind protejate.

Cum acționează?

Două aplicatoare speciale tratează zonele dorite printr-o singură ședință. Fiecare aplicator atrage înăuntru țesutul gras printr-un efect de vacuum încetinind temporar circulația sangvină, facilitând imediat crioterapia, adică reducerea temperaturii la -8 grade Celsius. După această procedură are loc procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

Cooltech este singurul aparat care răcește până la -8 grade Celsius în mai puțin de un minut și singurul cu rezultate garantate din cele existente pe piață care ajung doar până la -3 grade în 10 minute.

Organismul nostru are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri). Cooltech este singurul capabil să distrugă patru din cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de -43 de grade Celsius.

Rezultate

Stratul de grăsime este redus cu pana la 25 % (vezi atasat studiul medical) dupa un singur tratament in zona tratata. Aceste rezultate sunt vizibile după 2 săptămâni de la prima ședință. 

Etape:

 1. Efectul de vacuum al criolipolizei Cooltech reține doar grăsimea în exces, protejând în același timp restul țesutului și fibrele de colagen.
 2. Vacuumul încetinește circulația din zona tratată, ceea ce determină un focus mai clar pe zona țintă.
 3. Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea generează efectul de răcire până când zona targetată ajunge la temperatura programată.
 4. Tratamentul nu trebuie să dureze mai mult de 70 de minute pentru a obține rezultatele dorite. La final, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural.
 5. Pentru a sporii rezultatele criolipolizei pe aceeasi zona se poate aplica tratamentul cu ultrasunete si apoi drenajul limfatic. 

Tandemul de succes, criogenare și vacuum, distruge definitiv adipocitele, eliminând circa 30% din grăsime într-o singură ședință.

Zone de tratament

 • Abdomen
 • Șolduri
 • Coapse
 • Picioare
 • Fese
 • Genunchi

 Rezultate garantate 

Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul sistemului fagocitar, care ne scapă de țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare. Cu această procedură se pot trata maximum 3 zone corporale deoarece organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi care fac față cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte. 

 

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata, si activitate fizica. Toate tratamentele efectuate in clinica, dar si cele post ingrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist si instruit si sunt personalizate conformn cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.Dorim sa mentionam ca fiecare persoana are propriul prag de durere si este posibil sa resimta diferit tratamentul. Asa inseamna ca exista persoane care nu simt nimic sau persoane care pot simtii un discomfort. Se poate intampla sa existe echimoze (vanatai) dupa procedura, dar nu este un lucru cert deoarece fiecare organism reactioneaza diferit.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171