OFERTE IANUARIE / Până la 81% REDUCERE

Prinde Ofertele

Tratamente corporale

Fiecare femeie își dorește să fie frumoasă, să întoarcă priviri admirative și, totodată, să se simtă excelent în pielea ei. Din păcate, însă, timpul își pune amprenta asupra noastră, iar schimbările inerente pe care le suferă corpul odată cu înaintarea în vârstă ne afectează pe toate planurile.

Mai mult decât atât, nu doar trecerea timpului contribuie la dezvoltarea acelui sentiment de disconfort în propria piele, ci există și alți factori determinanți care ne pot afecta încrederea în sine, prin efectele pe care le au asupra corpului nostru.

De exemplu, stilul sedentar, regimul alimentar neadecvat și stresul cotidian sunt doar câțiva dintre principalii factori care – de multe ori fără să ne dăm seama – ne pot influența atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere emoțional.

Acest lucru, însă, nu înseamnă că urmele inestetice pe care stilul de viață și trecerea anilor le-au lăsat asupra înfățișării noastre nu pot fi combătute cu succes.

Soluții privind remodelarea corporală

Vine un moment în viața fiecărei femei când simte că trebuie să intervină și să oprească schimbările inerente pe care corpul ei le suferă.

N-a spus nimeni că viața unei femei este o călătorie dintr-un basm în care ea alunecă pe aripi de fluturi. Sunt praguri, capcane, obstacole, diete greșite, ani de sedentarism, ore de stres, toate adunate într-o tolbă magică pe care o vrem uitată într-un colț de suflet.

De aceea, Clinica Yiara vă pune la dispoziție cele mai bune tratamente corporale și proceduri de remodelare corporală, desfășurate sub atenta supraveghere a unui… magician.

Magicianul nostru cu baghetă magică nu este un simplu cosmetician specializat în terapii corporale, așa cum Clinica Yiara nu este un simplu salon de tratamente corporale. La Yiara, magia este lăsată în mâinile medicului estetician – care, prin aportul său de cunoștințe teoretice și practice – poate șterge pentru totdeauna semnele pe care timpul le-a lăsat asupra feței și a corpului. Munca sa deosebită se remarcă prin atenție la detalii și minuțiozitate și o putem asemăna cu cea a unui sculptor.

Astfel, magicianul intervine acolo unde este necesar – adică în oricare dintre zonele corpului unde se impune eliminarea depunerilor de grăsime sau de țesut adipos, a straturilor de celulită sau este dorită tonifierea mușchilor și a pielii.

Clinica Yiara este locul în care se află magicianul-sculptor care știe ce te frământă și care sunt procedurile care te poate ajuta. Bagheta lui este ascunsă în cele mai performante echipamente medicale, precum Velashape și CoolTech.

Cele mai eficiente tratamente corporale

Așadar, dacă ai nevoie de tratamente corporale, poți apela cu încredere la Clinica Yiara – locul în care se află magicianul-sculptor care știe ce te frământă și care se va ocupa cu delicatețe de fiecare părticică a corpului tău, astfel încât, să te ajute să obții rezultatele dorite.

Accent Prime™

Pentru a ne bucura de un corp frumos și sănătos nu este întotdeauna suficient să avem o dietă echilibrată, un program corect de activitate fizică și un stil de viață sănătos.

Trecerea timpului își lasă amprenta asupra trupului nostru și aduce două probleme greu de combătut: depunerile localizate de grăsime în anumite zone ale corpului și pielea îmbătrânită, care și-a pierdut fermitatea și strălucirea.

Accent Prime™ este un echipament special conceput pentru a lupta eficient cu aceste două probleme și permite efectuarea de tratamente faciale și corporale personalizate, menite să ne ofere un corp frumos modelat, care să ne întărească încrederea în propriile forțe. Aceste tratamente non-invazive utilizează două tehnologii de ultimă generație, US și RF, garantând rezultate excelente, de lungă durată.

» Alfă mai multe

Velashape

Tratamentul de remodelare corporală cu Velashape este o metodă rapidă și eficientă pentru a scăpa de celulită – una dintre cele mai frecvent întâlnite probleme ale zilelor noastre, de care suferă peste 90% dintre femei.

Se pare că această afecțiune nu se poate trata cu exerciții fizice și cu dietă, ci sunt necesare anumite tratamente care să-și demonstreze eficiența pe termen lung.

Din nefericire, acest aspect ne afectează și pe plan emoțional, deoarece din cauza celulitei stima de sine este diminuată într-un mod considerabil.

» Alfă mai multe

Criolipoliza

O altă procedură la care poți apela este criolipoliza, cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată. Utilizând un sistem de răcire controlat, încorporat într-un sistem de vacuum, această tehnologie separă celulele de găsimi și le izolează de restul țesutului, distrugându-le definitiv și fără dureri prin intermediul procedurii de criolipoliză.

Apelând la cele mai performante tehnologii existente în tolba magică a magicianului, corpul tău va fi răsfațat, iar tu te vei simți ca o zeiță în pielea ta! În felul acesta, nu vei mai avea de ce să îți faci griji în privința aspectului inestetic de coajă de portocală!

» Alfă mai multe

Indiferent de vârsta pe care o avem, toate ne dorim să avem o piele cât mai tonifiată și cât mai fermă, așadar ar fi indicat să îi acordăm trupului atenția pe care o merită!

Astfel, dacă ești în căutarea unui salon care oferă tratamente corporale eficiente, care să fie efectuate în concordanță cu nevoile specifice ale zonelor de tratat, Clinica Yiara îți pune la dispoziție cele mai eficiente soluții!

Dăruiește-i corpului tău îngrijirea de care are nevoie! Alege procedurile de remodelare corporală efectuate de medicii Clinicii Yiara și îți vei recăpăta încrederea în sine!

Pentru că pasiunea noastră constă în… redobândirea frumuseții tale!

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO