OFERTE IANUARIE / Până la 81% REDUCERE

Prinde Ofertele

Tratamente faciale profesionale

Să recunoaștem: viața unei femei nu este ușoară. Pe lângă grijile și stresul pe care le întâmpinăm în viața de zi cu zi, simplul fapt că avem o misiune dublă – pe de-o parte, cea socială, pe de alta – pe cea de soție și mamă – face parcă timpul să fie mai puțin prietenos cu frumusețea noastră.

Și indiferent de cât de multă grijă ai de pielea și de tenul tău, semnele îmbătrânirii încep să se resimtă într-o mai mică sau mai mare măsură.

Țesuturile tenului fiecăreia dintre noi sunt unice, asemeni nouă. Tocmai de aceea chiar și o rutină de îngrijire perfectă poate să nu ofere rezultatele pe care le dorim, făcându-ne uneori să ne simțim neputincioase în fața dinamicii vieții de zi cu zi și a timpului nemilos. Și, oricât de mult ne-ar plăcea să credem în povești, elixirul tinereții rămâne doar un ideal frumos la care visam în copilărie.

Dar acest lucru nu înseamnă că lucrurile trebuie să rămână așa și că nu poți lupta cu semnele de îmbătrânire. De fapt, frumusețea ta are nevoie de susținerea noastră!

Noi te ajutăm să-ți redescoperi frumusețea. Să-i aduci complimente noi. Să-ți redobândești armonia feței și să-ți echilibrezi trăsăturile. Cu noi totul e atât de simplu!

Pentru că punem punct complexelor tale, iar ridurile, semnele înțelepciunii și a experiențelor trecute vor fi lăsate uitării. Aici, la clinica Yiara, specialiștii noștri lucrează în condiții de maximă siguranță folosind echipamente și tehnici de ultimă generație. Iar rezultatele sunt pe măsură: chipul tău, mai armonios ca oricând, va fi răsfățat cu ajutorul unor proceduri revoluționare fără nicio intervenție chirurgicală.

Cosmetica facială – cea mai bună soluție
de redobândire a frumuseții chipului

Indiferent care sunt problemele cu care te confrunți, la clinica Yiara avem tratamentele faciale potrivite nevoilor tale, care te vor face să strălucești din nou. Tratamentele faciale profesionale de la Clinica Yiara sunt realizate de personal medical calificat, care își pune la dispoziție toată priceperea, completată de o experiență bogată, pentru a-ți transforma frumusețea într-o caracteristică definitorie a personalității tale.

Felul în care arătăm este strâns legat de încrederea în propria noastră persoană și de starea generală de spirit. Din acest motiv, nu trebuie să privești frumusețea ca pe o investiție, ci ca pe un merit.

Clinica Yiara îți pune la dispoziție tratamente faciale profesionale și cosmetică facială nu doar pentru a-ți îmbunătăți aspectul fizic, ci pentru a te face să te simți cu adevărat frumoasă. Trecerea timpului este ireversibilă, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să lași ridurile și cearcănele să îți umbrească frumusețea.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, viețile noastre se schimbă din toate punctele de vedere. Și odată cu experiența și înțelepciunea pe care le acumulăm, semnele inocenței sau ale neștiinței noastre rămân marcate pe ten. Poate adolescența a fost dură, cu toți hormonii ei, poate nu ai știut să te aperi complet de soare și de praf, sau poate pur și simplu viața a fost dură cu tine, acumulând în suflet și pe chip urmele oboselii sau ale lacrimilor ascunse de văzul lumii.

Și lucrurile nu țin doar de tine, ci și de întreg organismul tău! Pe măsură ce înaintăm în vârstă, conținutul de acid hialuronic din piele scade, acest lucru afectând felul în care tenul tău reține apa în țesuturi. Concomitent, odată cu procesul de îmbătrânire, glandele care produc sebum devin mai puțin active, iar tenul devine din ce în ce mai uscat.

Aceste elemente determină modificarea conturului feței și asprirea trăsăturilor. Numărul vaselor de sânge din pielea tenului scade, ceea ce afectează culoarea, tonusul și strălucirea pielii, concomitent cu acțiunea gravitației, care afectează mușchii feței, dând un aspect general neplăcut.

Tratamente faciale profesionale cu efect garantat

 

Clinica Yiara te ajută să lupți cu aceste probleme prin tratamentele faciale de ultimă generație pe care ți le punem la dispoziție. Acidul hialuronic este unul dintre principalii aliați în lupta cu îmbătrânirea, adăugând volum acolo unde este nevoie, oferind în același timp și luminozitate feței.

Prin intervențiile cu acid hialuronic se diminuează semnificativ efectele de înaintare în vârstă, refăcându-se textura tenului și atenuându-se ridurile fine, hidratând intens țesutul epitelial al tenului.

În oferta noastră vei găsi și tratamente cu toxină botulinică (Botox, cum este cunoscut în termeni populari), care te ajută să-ți redobândești tinerețea la nivelul feței prin blocarea în mod reversibil a impulsurilor nervoase de la nivelul musculturii faciale. În plus, oferim și tratamente PRP, care oferă gradual o îmbunătățire a texturii pielii, ajutând în special la combaterea cicatricilor post-acnee.

Clinica Yiara oferă și tratamentul HydraFacial, care șterge liniile fine, ridurile și porii congestionați. Serurile HydraFacial tratează acneea, hiperpigmentația și eventualele pete de la nivelul tenului, pentru ca tu să te simți cu adevărat frumoasă în pielea ta.

Acestea sunt doar câteva exemple din toate tratamentele pe care echipa de la Clinica Yiara le pune în slujba frumuseții tale. Dacă dorești să te simți cu adevărat frumoasă, te așteptăm la clinica noastră, pentru că misiunea noastră este frumusețea ta!

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171

Sau poti cumpara chiar acum tratamentele din oferta lunii

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO