OFERTE IANUARIE / Până la 81% REDUCERE

Prinde Ofertele

Epilare definitivă cu laser

epilare definitiva cu laser

Îți dorești o piele de catifea?

Părul nedorit este una dintre problemele de natură estetică ce nu ne permite să ne simțim confortabil în multe situații. Așadar, femeile au căutat, de-a lungul timpului, soluții care să rezolve o astfel de problemă, apelând la diferite metode de înlăturare a firelor de păr care s-au dovedit, însă, a fi soluții de scurtă durată.
În condițiile în care tehnologia a evoluat atât de mult, în special în ultimii ani, astăzi putem beneficia – din fericire! – epilarea definitivă cu laser, una dintre cele mai folosite tehnici de către femeile din întreaga lume.

epilare definitiva laser dioda

Cum funcționează Dioda Laser Elysion Pro:

Aici, la Clinica Yiara, veți găsi cel mai eficient sistem de epilare definitivă denumit ELYSION, dispozitiv ce realizează epilarea la cele mai înalte standarde și în condiții de maximă siguranță.

Datorită acurateței și a impulsurilor ridicate, ELYSION are rezultate extraordinare pe orice zonă a corpului, reducând semnificativ timpul de tratament. Epilarea permanentă este un procedeu sigur și plăcut care vă poate ajuta să obțineți rezultatele optime dorite.

Pigmenții de melanină care se găsesc în foliculii de păr vor absorbi radiația laserului, transformându-se în căldură. Temperatura de la rădăcina firului de păr va atinge în jur de 60-70 de grade.

Această procedură presupune distrugerea foliculului de păr aflat în faza de creștere, protejând în același timp celelalte țesuturi. După ședințele de epilare definitivă, firele de păr vor cădea imediat, iar procesul de creștere a foliculilor va fi blocat, astfel că aceștia nu se vor mai regenera. Așadar, părul nedorit va fi doar o amintire urâtă!

Profitabilitate maximă

Laserul vine de la Light Amplification by Stimulated Emition of Radition ceea ce s-ar traduce prin amplificarea luminoasă prin emisie de radiații stimulate. Acesta trece de piele și este absorbit de melanina existentă în foliculul părului.

Puterea și rata de repetiție ridicată garantează eliminarea a peste 60% din păr, încă de la prima ședință. Și pentru că aparatul funcționează cu mai multe programe, modul dinamic se potrivește chiar și bărbaților cu densitate foliculară mare.

Rezultate vizibile de la prima ședință 

Specialiștii clinicii Yiara recomandă ca după fiecare ședință de epilare să fie evitată expunerea la soare sau la solar timp de câteva zile. După prima ședință, firele de păr vor ceda în aproximativ 2 săptămâni, iar, din acest motiv, se recomandă un gomaj ușor în zona tratată..

Avantaje

Cu laserul ELYSION  poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală) și are un efect garantat asupra foliculitei împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele.

Laserul ELYSION este un instrument eficient care poate trata orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală). De altfel, singurele zone în care nu se recomandă procedura sunt pleopele și sprâncenele.

De asemenea, are un efect garantat asupra foliculitei împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele. Spre deosebire de alte aparate de pe piață, laserul ELYSION realizează eficient și sigur epilarea definitivă, livrând un impuls care difuzează uniform energia la fiecare utilizare.

Aplicatorul este prevăzut cu un sistem de răcire necesar pentru a reduce temperatura generată de fasciculul laser de la nivelul pielii. Acest sistem unic menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului.

Procedura nu este dureroasă, ba mai mult – senzația la nivelul pielii este deosebit de plăcută.

Prețul unui astfel de tratament este destul de avantajos – în comparație cu alte tehnologii de epilare definitivă, unde sunt necesare mai multe ședințe. De asemenea, saloanele de cosmetică pot avea uneori costuri ridicate, iar rezultatele obținute sunt doar pe termen scurt!

Așadar, epilarea permanentă nu ar trebui privită ca pe o cheltuială, ci ca pe o investiție în propria imagine! Optând pentru epilarea definitivă cu laser, veți scăpa de corvoada epilatului dureros și veți economisi timp și bani!

Recomandări privind epilarea permanentă

Epilarea definitivă cu laserul ELYSION se efectuează la un interval de 8 săptămâni , iar specialiștii recomandă minimum 6 ședințe.

Nu este indicată expunerea pielii la soare sau la solar timp de o săptămână înainte și după ședința de epilare definitivă.

Înainte de prima ședință, este necesar să lăsați să treacă minim trei săptămâni de la ultima epilare prin smulgere.

Pe tot parcursul acestui tratament, se impune îndepărtarea părului doar prin radere, deoarece foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.

Pentru o piele mai catifelată și mai luminoasă, alegeți epilarea permanentă de la Yiara!

 

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171

Sau poti cumpara chiar acum tratamentele din oferta lunii

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO