OFERTE FEBRUARIE - Reduceri până la 87%!

Prinde Ofertele

Epilare definitivă cu laser

Îți dorești o piele de catifea?

Părul nedorit este una dintre problemele de natură estetică ce nu ne permite să ne simțim confortabil în multe situații. Așadar, femeile au căutat, de-a lungul timpului, soluții care să rezolve o astfel de problemă, apelând la diferite metode de înlăturare a firelor de păr care s-au dovedit, însă, a fi soluții de scurtă durată.
În condițiile în care tehnologia a evoluat atât de mult, în special în ultimii ani, astăzi putem beneficia – din fericire! – epilarea definitivă cu laser, una dintre cele mai folosite tehnici de către femeile din întreaga lume.

Cat de important este aparatul si cine il manevreaza?

Va putem spune cu mana pe inima ca sunt extrem de importante aceste aspecte. In primul rand aparatul este important sa fie aprobat F.D.A. (Food Drug Administration) deoarece obtinind acesta certificare echipamentul medical are in spate ani de studii clinice medicale fara reactii adverse. Acesta presupune o garantie a faptului ca este omologat si mecanismul de actiune este unul corect in care poti sa ai incredere. De aceea in clinica noastra toate echipamentele au fost achizitionate DOAR PRIN ACEST CRITERIU.

Un alt aspect este daca persoana care il manevreaza are studii medicale si care ii este experienta in utilizarea echipamentului. Orice profesionist in domeniul medical, asa cum este cazul clinicii noastre intelege ca pregatirea medicala este cheia succesului pe termen lung. Colegele noastre sunt asistente medicale cu expertiza in domeniul laserelor, stiu sa abordeze problema medical si acest lucru poate face diferenta. De ce? Fiindca avem de-a face cu tegumentul (pielea) care este considerat cel mai mare organ al corpului dar si cel mai sensibil. Si mai este un alt aspect imporatnt, noi SUNTEM O CLINICA MEDICALA in care activeaza doctori dermatologi cu experienta si care la orice eveniment nedorit pot interveni.

Te-ai gandit oare ce se poate intampla daca te duci la un salon de cartier, care detine un echipament de tipul copie din China, iar dna care realizeaza procedura ( in cel mai bun caz a lucrat cosmeticiana ) trece peste o alunita pe care dansa o considera pata solara ? … mai gandeste-te odata… 

 

 

 

Cum funcționează Dioda Laser Elysion Pro 3.500 W:

Aici, la Clinica Yiara, veți găsi cel mai eficient sistem de epilare definitivă denumit ELYSION PRO 3.500 W , dispozitiv ce realizează epilarea la cele mai înalte standarde și în condiții de maximă siguranță.

Datorită acurateței și a impulsurilor ridicate, ELYSION PRO 3.500 W are rezultate extraordinare pe orice zonă a corpului, reducând semnificativ timpul de tratament. Epilarea permanentă este un procedeu sigur și plăcut care vă poate ajuta să obțineți rezultatele optime dorite.

Pigmenții de melanină care se găsesc în foliculii de păr vor absorbi radiația laserului, transformându-se în căldură. Temperatura de la rădăcina firului de păr va atinge în jur de 60-70 de grade.

Această procedură presupune distrugerea foliculului de păr aflat în faza de creștere, protejând în același timp celelalte țesuturi. După ședințele de epilare definitivă, firele de păr vor cădea imediat, iar procesul de creștere a foliculilor va fi blocat, astfel că aceștia nu se vor mai regenera. Așadar, părul nedorit va fi doar o amintire urâtă!

Profitabilitate maximă

Laserul vine de la Light Amplification by Stimulated Emition of Radition ceea ce s-ar traduce prin amplificarea luminoasă prin emisie de radiații stimulate. Acesta trece de piele și este absorbit de melanina existentă în foliculul părului.

Puterea și rata de repetiție ridicată garantează eliminarea a peste 60% din păr, încă de la prima ședință. Și pentru că aparatul funcționează cu mai multe programe, modul dinamic se potrivește chiar și bărbaților cu densitate foliculară mare.

Rezultate vizibile de la prima ședință 

Specialiștii clinicii Yiara recomandă ca după fiecare ședință de epilare să fie evitată expunerea la soare sau la solar timp de câteva zile. După prima ședință, firele de păr vor ceda în aproximativ 2 săptămâni, iar, din acest motiv, se recomandă un gomaj ușor în zona tratată..

Avantaje

Cu laserul ELYSION PRO 3.500 W   poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală) și are un efect garantat asupra foliculitei împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele.

Laserul ELYSION PRO 3.500 W este un instrument eficient care poate trata orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală). De altfel, singurele zone în care nu se recomandă procedura sunt pleopele și sprâncenele.

De asemenea, are un efect garantat asupra foliculitei împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele. Spre deosebire de alte aparate de pe piață, laserul ELYSION realizează eficient și sigur epilarea definitivă, livrând un impuls care difuzează uniform energia la fiecare utilizare.

Aplicatorul este prevăzut cu un sistem de răcire necesar pentru a reduce temperatura generată de fasciculul laser de la nivelul pielii. Acest sistem unic menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului.

Procedura nu este dureroasă, ba mai mult – senzația la nivelul pielii este deosebit de plăcută.

Prețul unui astfel de tratament este destul de avantajos – în comparație cu alte tehnologii de epilare definitivă, unde sunt necesare mai multe ședințe. De asemenea, saloanele de cosmetică pot avea uneori costuri ridicate, iar rezultatele obținute sunt doar pe termen scurt!

Așadar, epilarea permanentă nu ar trebui privită ca pe o cheltuială, ci ca pe o investiție în propria imagine! Optând pentru epilarea definitivă cu laser, veți scăpa de corvoada epilatului dureros și veți economisi timp și bani!

Recomandări privind epilarea permanentă

Epilarea definitivă cu laserul ELYSION se efectuează la un interval de 8 săptămâni , iar specialiștii recomandă minimum 6 ședințe.

Nu este indicată expunerea pielii la soare sau la solar timp de o săptămână înainte și după ședința de epilare definitivă.

Înainte de prima ședință, este necesar să lăsați să treacă minim trei săptămâni de la ultima epilare prin smulgere.

Pe tot parcursul acestui tratament, se impune îndepărtarea părului doar prin radere, deoarece foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.

Pentru o piele mai catifelată și mai luminoasă, alegeți epilarea permanentă de la Yiara!

 

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171