OFERTE FEBRUARIE - Reduceri până la 87%!

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Fototerapie Dermalux LED

Piele frumoasa, amplificata de lumina
Fototerapia LED  sau Low Light Level (Laser) Therapy demonstreaza clinic efectele pe rejuvenare si diverse probleme ale pielii

Descopera-ti cea mai buna piele
Dermalux LED este un tratament non-invaziv demonstrat clinic care utilizeaza energia luminoasa pentru a declansa rejuvenarea naturala a pielii si procesele biologice de reparare ale ei, fara a provoca durere si fara a avea nevoie de timp de recuperare.
De la chiar prima sedinta de tratament, Dermalux stimuleaza caile naturale ale pielii pentru a-si recapata vitalitatea si stralucirea.
Un plan de tratament adecvat ofera beneficii cumulative si poate fi adaptat nevoilor specifice pielii fiecaruia dintre noi, pe fata si corp in egala masura, cu efecte de imbunatatire vizibile si de durata.
Fiecare dintre noi merita sa aiba o piele frumoasa: descopera beneficiile Dermalux ca si parte esentiala a planului tau de a avea grija de pielea corpului tau.

Cum functioneaza?
Pielea noastra are abilitatea naturala de a absorbi energia luminoasa din mediu inconjurator si de a o utiliza pentru stimularea si controlul proceselor esentiale ale celulelor sale. Fototerapia LED consta in aplicarea beneficelor lungimilor de unda din spectrul vizibil si din cel infrarosu care au demonstrat efectul de imbunatatire a calitatii pielii. Celulele pielii energizate isi desfasoara procesele biologice mai bine si se pot reinoi cu o viteza de pina la 200% de regenerare si reparare.

Care sunt beneficiile?
Dermalux utilizeaza o combinatie unica de lungimi de unde din spectrul albastru, rosu si de infrarosu pentru a amplifica productia de colagen, a creste hidratarea, a calma roseata si iritarea pielii si a distruge bacteriile care cauzeaza acneea. Intrucat lumina cu aceste lungimi de unda declanseaza o intreaga cascada de procese complexe de imbunatarire a calitatii pielii, beneficiile continua chiar si dupa ultimul tratament aplicat.

Ce implica tratamentul?
Dermalux este o procedura relaxanta, total nedureroasa, care genereaza efecte de calmare demonstrate. Bucura-te de un timp placut pe care ti-l aloci in timp ce pielea ta absoarbe energia luminoasa pentru a declansa regenerarea celulelor sale, a calma iritatia locala si a redobandi stralucirea. Orice tip de tratament cu Dermalux dureaza pana la maxim 30 de minute si nu necesita timp de recuperare: poti sa te dedici imediat oricarei fel de activitate iti doresti!

Puterea Luminii
Cele mai demonstrate clinic lungimi de unda

Dermalux Albastru 415nm
ALBASTRU 415nm este cea mai demonstrate lungime de unda care distruge bacteriile ce cauzeaza acneea si imbunatateste claritatea pielii fara a provoca iritatia ei locala. Actiunea antibacteriana puternica are de asemenea un efect de calmare prin reducerea inflamatiei si a rosetei locale.

Dermalux Rosu 633nm
ROSU 633nm supraincarca celulele pielii cu energie pentru a provoca accelerarea reinoirii si repararii lor, a amplifica productia de colagen, a creste hidratarea si circulatia vasculara locala, toate acestea ducand la reversarea semnelor vizibile de imbatranire a pielii. Este lungimea de unda ideala pentru restaurarea vitalitatii si stralucirii pielii.

Dermalux Infrarosu 830nm
Lungimea de unda Infrarosu are efect pe celulele pielii mai din profunzimea sa, care genereaza procesele de reparare a leziunilor, calmeaza roseata si iritarea locala, reduce pigmentarea si duce la generarea unei pieli sanatoase. Se combina cu lungimea de unda Rosu 633nm pentru a obtine beneficii si mai intense pe rejuvenare.

Alege pentru tine Tratamentul DERMALUX
Dermalux este o parte esentiala a oricarui program de intretinere si reparare a pielii tale prin optimizarea si accelerarea rezultatelor ce constituie fundamentul unei pieli frumoase si sanatoase.

Activeaza
O succesiune de 12 sedinte apropiate in timp este recomandata pentru o optima activare celulara. Supraincarca-ti cu energie pielea pentru a te bucura de rezultate vizibile si de imbunatatirea ei de durata.

Amplifica
Fiecare tratament individual energizeaza pielea pentru a-i schimba imediat aspectul nestralucitor, a-i reda luminozitatea sau a-i calma iritaia locala. Este recomandarea perfecta pentru a arata mai bine la un eveniment la care urmeaza sa participi cat de curand sau ca parte a unui program de ingrijire constanta.

Combina
Poti combina tratamentele tale faciale cu DERMALUX pentru a obtine rezultate superioare si de durata lunga sau pentru a calma sensibilitatea pielii fetei tale. Personalul nostru medical  te va consilia in privinta celei mai bune combinatii de proceduri pentru specificul unic al pielii tale.

Procedura medical certificata pentru Acnee, Psoriazis, vindecare a ranilor si inlaturare a durerilor musculo-scheletale.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171