OFERTE OCTOMBRIE / Până la 80% REDUCERE

Prinde Ofertele

Proceduri corporale

Accent Prime™

tratament velashape

Accent Prime™: tratamente faciale și corporale personalizate, cu rezultate de lungă durată

 

Pentru a ne bucura de un corp frumos și sănătos nu este întotdeauna suficient să avem o dietă echilibrată, un program corect de activitate fizică și un stil de viață sănătos.

Trecerea timpului își lasă amprenta asupra trupului nostru și aduce două probleme greu de combătut: depunerile localizate de grăsime în anumite zone ale corpului (aici includem si celulita) și pielea îmbătrânită, care și-a pierdut fermitatea și strălucirea.

Accent Prime™ este un echipament special conceput pentru a lupta eficient cu aceste două probleme și permite efectuarea de tratamente faciale și corporale personalizate, menite să ne ofere un corp frumos modelat, care să ne întărească încrederea în propriile forțe. Aceste tratamente non-invazive utilizează două tehnologii de ultimă generație, US și RF, garantând rezultate excelente, de lungă durată.

  Cum funcționează Accent Prime™?

  Performantul Accent Prime™, creat de prestigiosul producător israelian Alma Lasers, funcționează pe baza a două tehnologii recunoscute pentru modul eficient în care acționează asupra țesutului adipos, fără a răni stratul superior al pielii:

  • tehnologia cu ultrasunete (US) – energia se propagă uniform pe toată suprafața vizată de tratament, făcând ca celulele adipoase să interacționeze între ele și să se distrugă;
  • tehnologia bazată pe radio-frecvență (RF) – undele electromagnetice încălzesc profund țesutul gras, stimulând producția de colagen și eliminând celulele grase. 

  Indicatiile acestui tratament, utilizand in aceeasi platforma doua mecanisme de actiune diferite, sunt: rejuvenarea si revitalizarea faciala, remodelarea corporala, celulita, liftingul facial si corporal, laxitatea si reducerea in cm.

  Echipamentul Accent Prime™ vizează în special reducerea volumului grăsimii subcutanate, cea care nu dorește să dispară chiar și după diete stricte, activitate fizică intensă și alte tratamente de slăbire. Este o soluție de ultimă oră privind remodelarea facială și corporală, tratamentele fiind realizate rapid și ușor, iar rezultatele apărând chiar după prima ședință.

  Un mare avantaj al acestuia este dat de faptul că permite realizarea unor tratamente personalizate, grație aplicatoarelor pe care le are în dotare. Acestea din urmă au fost special concepute astfel încât să asigure rezultate excelente și să garanteze în același timp confortul clientului.

  UltraSpeed – atacă grăsimea acumulată în special pe abdomen, coapse, fese și, datorită tehnologiilor US performante, reduce circumferința taliei, circumferinta piciorului și conturează frumos întreaga zonă;

  MiniSpeed – utilizează o tehnologie cu ultrasunete unică US ce asigură un timp redus de tratament, fiind ideal atât pentru conturarea facială, cât și pentru cea corporală (zone mici-brate). Cu acest aplicator topim extrem de eficient grasimea din zona gusei si liniei mandibulare ;

  UltraFace – scopul său este eliminarea grăsimii folosind US in zona facială și îmbunătățirea aspectului tenului, acționând pe baza tehnologiei de vârf cu unde de forfecare;

  UniFace  –aplicatorul facial îmbină perfect energia UniPolar RF încălzind profund țesutul cutanat, în timp ce măreste circulația sangvină la nivelul țesutului subcutanat. Acest fapt realizeaza stimularea productiei de colagen si elastina avand un efect de lifting facial nechirurgical la nivelul fetei. Imbunatatirea calitatii pielii prin revitalizarea si rejuvenarea tesutului sterge ridurile fine si castiga fermitatea pieduta a pielii;

  UniBody –este aplicatorul corporal performant ce imbina energia UniPolar RF cu inele de masaj rotative special create pentru un plus de confort, incalzind profund tesutul cutanat in timp ce maresc circulatia sangvina la nivelul pielii. Acest aplicator este folosit pentru tratamentul de indepartare al celulitei, de reducere in centimetri si fermitate a pielii. Coaja de portocala devine istorie folosind acest aplicator;

  Accentuate – cu design ergonomic, acest aplicator performant cu RF elimină cu succes grăsimea de pe abdomen, coapse, brațe și fese, îmbunătățind vizibil aspectul pielii. Acest aplicator detine doua palete care se aplica pe suprafata corpului neutilizand actiunea terapeutului in timpul procedurii.

  De cate sedinte este nevoie: protocolul terapeutic ne indica un minim 4-6 sedinte la interval de 1-2 saptamani intre proceduri. Aceste detalii se stabilesc impreuna cu terapeutul la fata locului deoarece acest tratament poate fi personalizat in functie de nevoia fiecaruia.

  Nivelul durerii: nu este cazul (se simte o caldura placuta pe zona tratata)

  Cat dureaza o sedinta: depinde de zona corpului si de indicatia terapeutica.

  Perioada de recuperare: nu este cazul 

  Tratamentele Accent Prime™ sunt ideale pentru persoanele care doresc să se bucure de un corp frumos conturat, fara celulita și de o piele vizibil întinerită, însă nu sunt recomandate pentru cele care doresc eliminarea kilogramelor în plus.

  Rezultatele diferă cu mult de la un caz la altul, în funcție de factori precum vârsta, sexul, rata metabolică bazală, istoricul familial etc. Pentru mai multă eficiență, se recomandă să fie însoțite de o dietă sănătoasă, de un program de activitate fizică atent alcătuit și de un stil de viață sănătos.

   

  “Love Your Shape”!

  Contactează-ne fără ezitare

  pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
  Telefon: 0723.718.171

  Close

  Request For My Information

   
  Close

  Request For Account Deletion

  Close

  Request For Information Deletion

  Close

  General Request / Query To DPO