Tratamente laser

Harmony XL Pro

Harmony XL Pro

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea. Acest echipament medical este utilizat doar de medici.

Platforma laser Harmony XL PRO, este cunoscută în toată lumea pentru tratamentele care pun siguranţa şi sănătatea pacientului pe primul loc.

Harmony XL Pro este o platforma laser care apartine renumitului producator mondial din Israel –Alma Lasers-.  Acesta are un portofoliu medical adresat mai multor arii precum cele chirurgicale, dar si estetice. Compania este premiata in America ca fiind in topul 5 a celor mai bune echipamente medicale pentru ca livreaza servicii eficiente si sigure, asta pentru ca se bazeaza pe studii clinice, investesc in cercetare si detin aprobarea  FDA (Food Drug Administration) pentru 65 de indicatii medicale doar pentru aceasta platforma. FDA este agentia americana care aproba intrarea pe piata a oricarui medicament si fara de care nicio pastila nu exista in farmacii sau spitale.

Site-ul companiei cat si al platformei din clinica se gasesc aici www.harmonyxlpro.com ; www.almalasers.com 

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Yiara – clinica de dermatologie estetica

ANUNȚ IMPORTANT!

Stimați pacienți, în contextul răspândirii globale a virusului Covid-19 am decis să închidem porțile Clinicii Yiara până la noi reglementări de siguranță provenite din surse oficiale ale guvernului.

Acest demers  este necesar și obligatoriu deoarece noi suntem răspunzători de sănătatea noastră personală, a angajaților dar și a clienților care ne trec pragul în fiecare zi. Persoanele deja programate în următorul interval de timp vor avea prioritate după ce ne reluăm activitatea. Aceasta decizie vine în urma faptului că oricât de multă prevenție am putea face în clinică (să spațiem programările, să dezinfectăm riguros clinica, să triem pacienții, rigurozitatea normelor deja cunoscute de igienă) TOT RĂMÂNE UN PROCENT DE RISC PE CARE NU VREM SĂ NI-L ASUMĂM!

Vă dorim multă sănătate!

You have Successfully Subscribed!