OFERTE FEBRUARIE - Reduceri până la 87%!

Prinde Ofertele

Tratamentul facial Oxygeneo

Nou in Clinica Yiara: gama de tratamente faciale s-a diversificat prin asigurarea unui tratament rapid si non invaziv si cu efecte pe termen lung. Oxygeneo este o procedura inovativa cu impact major in estetica la nivel mondial.
Oxygeno este un concept inovativ si unic care declanseza procesul natural de oxigenare al pielii prin stimularea mecanismelor fiziologice de revitalizare a pielii avand ca efect vizibil, chiar dupa primul tratament, o piele mai sanatoasa si mai revitalizata.

Oxygeneo ofera cele 3 etape de ingrijire a tenului printr-o singura procedura:
-exfoliere si curatare
-infuzie de nutrienti (capsule speciale pentru fiecare problemaa pielii: hidratare, acnee, pete, rejuvenare, cuperoza, pori dilatati )
-stimularea oxigenarii naturale a pielii prin aport de CO2

Cum se realizeaza tratamentul
Procedura realizeaza un aport de CO2 pe suprafata pielii, fapt care produce cresterea fluxului sanguin, amplifica procesele metabolice naturale si stimuleaza oxigenarea naturala a pielii, producand efectul de ten sanatos si intinerit.

Mai exact inaintea inceperii procedurii se stabileste problema pielii (acnee, pete pigmentare, ten matur care necesita rejuvenare, pori dilatati, cuperoza) pentru ca ulterior sa se utilizeze capsula specifica tratamentului personalizat.

Exfolierea stratului superficial al pielii, elimina celulele moarte si aduce din interior spre exterior celulele tinere si sanatoase. Practic se creaza o curatare prin microdermoabraziune umeda utilizand o baza si un acid care impruna creaza o spuma eficienta in inlaturarea impuritatilor de pe suprafata pielii.

Infuzia de nutrienti activi se creaza prin aplicarea specifica a capsulei care se trasforma in gel si formeaza dioxidul de carbon. Acest fapt stimuleaza circulatia sanguine din zona aducand aport de oxigen folosind o cale naturala. Rezultatul fiind o mai buna absorbtie a ingredientelor active.

Procedura se realizeaza o data pe saptamana, dureaza 30 minute si se recomanda serii de minim 4 sau 6 sedinte pentru obtinerea uneui rezultat
sustenabil in timp. Ele se pot combina cu celelalte tratamente din clinica de genul laserelor, radiofrecventei sau NIR-ului.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171