Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

DERMAPEN

dermapen

Alegere isteață pentru un ten impecabil


Ce este DERMAPEN și cum funcționează?

 Dermapenul este un dispozitiv medical unic ce utilizează microace detașabile de unică folosință, cu scopul de a reda pielii un aspect sănătos și luminos. Această tehnică revoluționară a primit premiul pentru “Cel mai bun dispozitiv anti-aging” la The Aestetic Show in Las Vegas.
Dispozitivul are forma unui stilou și dispune de ace foarte fine, care execută o perforare controlată a pielii, stimulând secreția naturală a fibrelor de colagen și elastină. Acele sunt taiate într-o formă specială, patentată (micro-leziunile provocate cu astfel de ace se închid mai repede), cu scopul de a oferi tratamentul medical cel mai sigur și fără a cauza durere pentru pacient. Introducerea de ace chrirugicale foarte subțiri este percepută de nervii receptori ai pielii ca un stimul.

Acțiunea mecanică a dispozitivului este completată prin  aplicarea de seruri bogate în substanțe active, care pătrund direct în straturile profunde ale pielii. Procedura nu este una dureroasă. Nivelul de pătrundere al acelor se adaptează în funcție de zona tratată și de afecțiunile cutanate. Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile (conturul ochilor, al nasului si al buzelor).

Tratamentele sunt nedureroase și au o perioadă scurtă de recuperare!

AVANTAJELE DERMAPEN®

  • tratamentul ridurilor
  • tratamentul cicatricilor postacneice, postchirugicale, postarsuri
  • pielea îmbătrânită și afectată de soare;
  • ridurile faciale și din decolteu;
  • hiperpigmentare /probleme de pigmentație,
  • tratamentul vergeturilor,
  • pori dilatați
Beneficiul major al acestei terapii este că stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii. Pe măsura ce îmbătrânim, acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastină de la nivelul pielii scad ea devenind mai uscată.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171