OFERTE FEBRUARIE - Reduceri până la 87%!

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Tratament Fotoregenerare cu SPL

Puterea vindecătoare a luminii I.P.L.

 

folosind platforma Harmony XL Pro- Alma Lasers

Un aparat revoluționar, non-laser, cu rezultate uimitoare în refacerea țesutului cutanat.


Această procedură are efecte mult mai profunde și mai de durată decât orice cremă, masaj, dermabraziune sau peeling chimic.

Tratamentul intensifică metabolismul intracelular, având un puternic efect de rejuvenare asupra feței și cu efecte pozitive asupra semnelor lăsate de soare pe chip denumindu-se

IPL- Dye VL

 

dye_VL
IPL Dye VL pete pigmantare inainte si dupa

Cel mai înalt nivel de tratament

 

Fotoregenerarea cu IPL Harmony XL Pro de la Alma Lasers este o terapie prin lumina pulsată, cu risc minim, fără efecte secundare, dar cu rezultate spectaculoase de reîntinerire. Pentru ten este ca o explozie de energie asupra celulelor leneșe care nu mai produc cantitatea necesară de elastină și colagen necesară pentru un tonus de invidiat.

 

Tratamentul cu IPL Harmony XL Pro de la Alma Lasers trateaza petele pigmentare (petele maronii de pe fata) si vasele de sange superficiale (vinisoare superficiale sau leziuni vasculare denumite medical ) si nu numai. Aceste probleme sunt rezolvate eficient cu acest echipament medical aprobat FDA (agentia medicamentului din USA).

 

Scopul tratamentului 

Modulul Dye-VL a platformei laser Harmony XL PRO  este un sistem de ultimă generaţie care foloseşte Advanced Fluorescent Technology (o formă avansată a tehnologiei cu lumină intens pulsată, IPL-patentată de Alma Lasers). Aceasta este prima metodă cu adevărat eficientă de îndepărtare a leziunilor vasculare. În plus, e important de ştiut că un tratament pentru cuperoză sau rozacee e mai eficace decât orice program de skincare bazat pe creme.

Ce tratează:

Depigmentarea (pete soare, petele bătrâneții)

Vasele capilare sparte de la nivelul fetei 

Rozaceea

Cuperoza

Pete difuze

Melasma

Pistrui

Pori dilatați

De câte şedinţe e nevoie: Rezultatele pot varia de la un pacient la altul. 

Anestezie: nu este cazul

Nivelul durerii: nu este cazul. Capătul de răcire al modului protejează pielea şi reduce durerea. 

De cate proceduri este nevoie?

Sedintele recomandate sunt in numar de minim 3 si pot merge mana la 6 sedinte cu un interval intre ele de 2-3 saptamani. Evaluarea pacientului se relizeaza impreuna cu medicul dermatolog care trateaza aceste probleme cum sunt cele mentionate mai sus: petele solare sau pete de batranete, cuperoza, vasele de sange superficiale care se regasesc la nivelul fetei sau al corpului (picioare), pistrui.

 Perioadă de recuperare: Nu este cazul pentru aceasta procedura

 Avantajele DYE-VL: 

·         Înainte de începerea terapiei DYE-VL, vei fi consultat de medicul dermatolog, care va stabili protocolul de     tratament. 

·         Tratamentul este realizat de un medic specialist.

·         DYE-VL oferă rezultate remarcabile, tratând leziunile pigmentare fără a distruge ţesuturile de la suprafaţa pielii.

·         Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu are efecte adverse.

·         Rezultatele se menţin pe termen lung.

·         DYE-VL face parte din platforma laser Harmony XL PRO, cunoscută în toată lumea pentru tratamentele care pun siguranţa şi sănătatea pacientului pe primul loc. 

Cum se realizeaza o procedura?

 Etapele procedurii de tratament pentru leziuni pigmentare dar leziuni vasculare se realizeaza astfel:

1. zona care urmeaza a fi tratata este curatata si dezinfectata

2. medicul dermatolog seteaza intensitatea care se va folosi in timpul procedurii. Inaintea procedurii daca medicul considera necesar se poate realiza un test pentru a vedea cum reactioneaza pielea. La prima procedura se folosesc intensitati mai mici urmand mai apoi sa fie modificate.

3. tratamentul de realizeaza “in miscare”pe zonele plane, iar pe cele in care se intalnesc depresiuni se poate folosi modul static. Pe tot parcursul tratamentului se folosesc ochelari de protectie.

4. in functie de indicatia tratata timpul de realizare al procedurii este diferit. Se aplica la sfarsit o crema cu factor de protectie pentru a evita riscul aparitiei altor hiperpigmentatii (petele maronii aparute din cauza soarelui)

 

 

La ce sa ma astept dupa acest tratament?

Dupa tratament zona se poate inrosii, cam aceeasi senzatie dupa ce am stat la soare intr-o zi torida, dar dispare in cateva ore (maxim 24h). Petele isi vor schimba culoarea si vor deveni mai inchise, reactie pe care ne-o dorim si se vor forma unele cruste care vor cadea in urmatoarele 2 saptamani. Pentru leziunile vasculare (vinisoarele superficiale) zona se poate inrosii si este de asemenea o reactie pe care ne-o dorim.

 

 

Pe toată durata tratamentului se va folosi cremă cu factor de protecție 50. Procedura pentru petele depigmentare nu este recomandată vara. 

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171