Proceduri faciale

Lipoliza

mezoterapie faciala

Lipoliza

 

Lipoliza ce presupune substanta injectabila este un tratament care topeste depozitele de grasime ,
mai mari sau mai mici. Cel mai des folosim lipoliticele in zona barbiei duble.

Acesta alternativa minim inveziva este sigura si eficienta, elimina riscurile intreventiilor chirurgicale si presupune o reconturare a zonei unde este realizat.

Procedura

 

Procedura in sine consta in introducerea unei substante in zona cu tesut adipos si care este topit prin minim de efort, iar pacientul isi poate relua activitatea zilnica. Pentru un efect spectaculor si rapid noi acociem injectiile lipolitice tratamentul cu ultrasunele realiat de echipamentului medical Accent Prime. Facem acest lucru deoarece rezultatele sunt uimitoare, iar pacientul este extrem de multumit folosind acesta combinatie. In functie de dimensiunea tesutului adipos indicam una sau doau sedinte de lipolitic asociat a 2-4 sedinte de ultrasunete.

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Yiara – clinica de dermatologie estetica

ANUNȚ IMPORTANT!

Stimați pacienți, în contextul răspândirii globale a virusului Covid-19 am decis să închidem porțile Clinicii Yiara până la noi reglementări de siguranță provenite din surse oficiale ale guvernului.

Acest demers  este necesar și obligatoriu deoarece noi suntem răspunzători de sănătatea noastră personală, a angajaților dar și a clienților care ne trec pragul în fiecare zi. Persoanele deja programate în următorul interval de timp vor avea prioritate după ce ne reluăm activitatea. Aceasta decizie vine în urma faptului că oricât de multă prevenție am putea face în clinică (să spațiem programările, să dezinfectăm riguros clinica, să triem pacienții, rigurozitatea normelor deja cunoscute de igienă) TOT RĂMÂNE UN PROCENT DE RISC PE CARE NU VREM SĂ NI-L ASUMĂM!

Vă dorim multă sănătate!

You have Successfully Subscribed!