Vezi ofertele lunii Iulie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Tratamente cu Acid Hialuronic

Frumusețea ta are nevoie de susținerea noastră! 

Noi te ajutăm să-ți redescoperi frumusețea. Să-i aduci complimente noi. Să-ți redobândești armonia feței și să-ți echilibrezi trăsăturile.

Cu noi totul e atât de simplu! Pentru că punem punct complexelor tale, iar ridurile, semnele înțelepciunii și a experiențelor trecute vor fi lăsate uitării. 

Aici la clinica Ylara, specialiștii noștri lucrează în condiții de maximă siguranță folosind echipamente și tehnici de ultimă generație. Iar rezultatele sunt pe măsură: chipul tău, mai armonios ca oricând, va fi răsfățat cu ajutorul unor proceduri revoluționare fără nicio intervenție chirurgicală.

Acidul hialuronic – principalul aliat

 

 

Tratamentele estetice pe bază de acid hialuronic ajută la îmbunătățirea trăsăturilor faciale prin adăugarea de volum acolo unde este nevoie, oferind totodată, luminozitate și prospețime feței.

Pentru tratarea ridurilor fine dar mai ales a celor pronunțate, fillerele (substanțe de umplere) pe bază de acid hialuronic reprezintă varianta cu cea mai mare rată de succes. Rezultatele sunt evidente prin diminuarea eficientă a semnelor de înaintare în vârstă. Produsele pe baza de acid hialuronic refac textura tenului, trateaza ridurile, hidrateaza si atenueaza ridurile fine.  Ele reprezinta solutii menite sa previna imbatranirea, aparitia ridurilor sa realizeze lifting facial si deci sa aduca intinerirea pe fata noastra. Da, suntem de acord cu tratamentele naturiste, nechirurgicale, dar ele nu reusesc sa obtina efectul acidului hialuronic oricat de optimisti ne-am dori sa fim.

Un alt rol al acidului hialuronic este acela că hidratează în profunzime țesuturile pielii, de aici strălucirea și luminozitatea care se observă aproape imediat.

Daca ne gandim la cearcane, la riduri adanci nicio crema cosmentica sau machiaj nu reusesc sa le ascunda. 

 

 

Fillerele cu acid hialuronic se recomandă pentru:

Volumul buzelor

Netezirea ridurilor

Restructurarea pomeților

Corectarea cearcănelor

Atenuarea ridurilor nazo-labiale

Umplerea ridurilor din etajul inferior al feței

Micile injecții sub formă de puncte care se fac la nivelul feței au rolul de a restabili volumul ce se pierde după anumite praguri de vârstă. Și pentru că, în timp, buzele se subțiază și pierd din forma feminin-senzuală, acidul hialuronic le redefinește oferindu-le un aspect neted, proaspăt, tineresc. În plus, prin această mică intervenție se corectează ridurile mici verticale de la nivelul buzelor, dar și cele din colțul gurii.

Refacerea volumului la nivelul feței

Acidul hialuronic cu indicație de volumetrie are rezultate uimitoare în cazul ridurilor profunde și statice: atunci când ridurile sunt vizibile deși fața nu se mișcă, iar mușchii sunt relaxați. Aceste fillere vin în întâmpinarea noului concept de rejuvenare facială care a depășit demult faza de umplere a ridurilor, ci de modelare prin refacerea volumului și a trăsăturilor armonioase la nivelul feței.

Intervenția la nivelul feței cu fillere pe bază de acid hialuronic este rapidă, eficientă, accesibilă și cu rezultate vizibile imediat. Și nu durează mai mult de 15 minute, în cazul ridurilor superficiale.

 

La clinica Ylara se folosește gama de top JUVEDERM, extrem de ușor de injectat, având anestezicul deja încorporat. Efectele și rezultatele acestor fillere durează peste 12 luni de la aplicarea tratamentului.

După injectare pot apărea o ușoară roșeață, umflare sau învinețire, care se vor estompa în câteva zile. 

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171