Proceduri faciale

PRX T33

PRT T33 este un tratament medical realizat de doctorul dermatolog, cunoscut sub numele de peeling chimic mediu, care are efectul de revitalizere si rejuvenare prin actiunea sa de a stimula productia de colagen de la nivelul pielii.

 

Cum se realizeaza procedura?

 

PRX T33 este usor realizat, nu are timp de recuperare, nu este dureros, nu se utilizeaza ace, iar efectele sunt imediate. Alte avantaje sunt ca pielea nu se roseste, iar activitatile zilnice pot fi reluate imediat. Dupa ce pielea este perfect curatata, se aplica produsul prin miscari circulare in mai multe straturi. Componentele acestui produs extreme de eficient sunt:

• TCA (acid tricloroacetic) 33% – aceasta substanta determina stimularea dermului, si anume a celulelor denumite fibroblasti, sa mareasca productia de colagen

• Hidroxi-peroxid H2O2- in combinatie cu TCA actioneaza perfect pentru imbunatatirea calitatii pielii adica prin redarea fermitatii cutanate.

• Acid kojic 5% -acesta substanta ajuta pieliea sa fie mai luminoasa, mai stralucitoare. 

 

Care sunt indicatiile lui PRX T33?

– foto-antiageing: revitalizarea pielii de pe fata, gat si decolteu
– biorevitalizare
– cicatrici atrofice adanci
– vergeturi
– potentarea altor proceduri estetice

 

 

 

De cate sedinte este nevoie?

Evaluarea este realizata de medical dermatolog care indica de cate sedinte este nevoie in functie de problemele cu care se confrunta pacientul.

 

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO