Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Peeling chimic

Ce peelingul chimic?

Exfolierile sunt utilizate pentru a cauza regenerarea accelerata a celulelor pielii pentru diferite motive: curatare, hranire, hidratare , astringenta, reducerea efectelor de imbatranire, depigmetare etc

In zilele noastre exfolierile chimice sunt recunoscute ca fiind o optiune mai buna si mai putin invaziva de tratament ce ajuta la pastrarea unei pieli sanatoase, frumoase si de asemenea contribuie la inhibarea semnelor de imbatranire. Utilizarea acestora nu se limiteaza la tratamente unice deoarece acestea sunt adesea utilizate ca pasi complementari sau de baa in proceduri dermato-cosmetice precum tratamentele laser, mezoterapia sau actiuni de umplere. In conformitate cu adancimea de actiune a substantei utilizate exfolierea poate fi: superficiala, adancime medie si de adancime mare.

In clinica noastra se utilizeaza substante precum PRX T33, BioRePeel bifazic dar si produsele spaniole de la Sesderma medical realizat de doctorul dermatolog, cunoscut sub numele de peeling chimic mediu, care are efectul de revitalizere si rejuvenare prin actiunea sa de a stimula productia de colagen de la nivelul pielii.

 

 

Cum se realizeaza procedura?

 

Peelingul chimic este usor realizat, nu are timp de recuperare, nu este dureros, nu se utilizeaza ace, iar efectele sunt imediate. Alte avantaje sunt ca pielea nu se roseste, iar activitatile zilnice pot fi reluate imediat. Dupa ce pielea este perfect curatata, se aplica produsul prin miscari circulare in mai multe straturi. In functie de substanta aleasa componentele produsului pot fi diferite si se pot exfolia diferit. Spre exmplu celebrul PRT T33 contine :

• TCA (acid tricloroacetic) 33% – aceasta substanta determina stimularea dermului, si anume a celulelor denumite fibroblasti, sa mareasca productia de colagen

• Hidroxi-peroxid H2O2- in combinatie cu TCA actioneaza perfect pentru imbunatatirea calitatii pielii adica prin redarea fermitatii cutanate.

• Acid kojic 5% -acesta substanta ajuta pieliea sa fie mai luminoasa, mai stralucitoare. 

Care sunt indicatiile ?

– foto-antiageing: revitalizarea pielii de pe fata, gat si decolteu
– biorevitalizare, luminozitate
– cicatrici atrofice adanci
– vergeturi
– potentarea altor proceduri estetice
 

 

De cate sedinte este nevoie?

Evaluarea este realizata de medical dermatolog care indica de cate sedinte este nevoie in functie de problemele cu care se confrunta pacientul.

 

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171