Vezi ofertele lunii Iulie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Tratamente laser

Tratament rejuvenare NIR

N.I.R.

Tratament avansat pentru skin tightnening cu lumina infrarosie -parte din platforma laser Harmony XL PRO

Harmony XL PRO

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, tratează neplăcuta acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuajele şi lista poate continua.

 dar si Tehnologie inovatoare neinvaziva pentru fermitatea si remodelarea pielii.

Actiunea cu lungime de unda apropiata spectrului infrarosu are efect biologic prin intermediul a doua mecanisme:

1)Contractarea colagenului provocata de caldura si distrugerea microtermala a acestuia iar prin acest efect se reuseste mentinerea pielii ferme si ridicate.

2) Regenerare, vindecare si remodelarea dermei

Prin actiunea adanca a caldurii in conditii de siguranta, provocam neocolageneza fara a traumatiza pielea

Cele mai importante detalii pe care trebuie să le ştii despre NIR când vrei să scapi de pielea lăsată de pe faţă şi de pe corp:

 Scopul tratamentului: reda fermitate pielii, asigura un lifting nechirurgical adica mentine pielea ferma si ridicata 

Cum funcţionează: Modulul NIR a platformei laser Harmony XL PRO este un sistem de ultimă generaţie care foloseşte Near Infrared Technology,care prin încălzirea ţesutului pielii, stimulează producţia de colagen.Mai exact sunt stimulate celulele din interiorul pielii-mitocondriile-sa produca o energie mult mai eficienta pentru a creste mai apoi energia altor celule precum fibroblasti care produc mai mult colagen. Acesta crestere naturala in productia de colagen ne imbunatateste laxitatea si textura pielii. Numeroase studii au demonstrat si faptul ca in afara acestui efect se mai activeaza si fibrele musculare din zona respectiva astfel incat putem spune ca actionam si pe muschi. Ce se mai obtine in urma acestui mecanism este drenarea retentiei de apa din zona unde se actioneaza avand un rol extrem de important in eliminarea celulitei.

De câte şedinţe e nevoie: se poate realiza o singura sedinta inaintea unui eveniment special pentru a avea o piele intinsa, dar pentru un efect prelungit este nevoie de 4-6 sedinte la un interval de o saptamana 

Anestezie: nu este cazul 

Nivelul durerii: nu este cazul

Cât timp durează o şedinţă: 30 -60  minute depinde de zona

Perioadă de recuperare: nu este cazul 

 Avantajele terapiei NIR:

• Înainte de începerea terapiei NIR, vei fi consultat de un specialist, care va stabili protocolul de tratament.
• NIR acţionează ca un lifting non-chirurgical. Efectul de skin tightening se traduce prin piele tonifiată, cu aspect tânăr deci ameliorarea ridurilor fine si a hiperlaxitatii, dar cu efecte importante si pe eliminarea celulitei. Un alt avantaj pe care ni-l ofera acest minunat tratament este de ridicare al feselor. Acest efect se instaleaza imediat, iar pentru o mentinere prelungita recomandam realizarea a minim 4 sedinte. 
• NIR poate fi folosit atât pentru faţă, cât şi pentru corp

 

 DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171