Tratament laser

ALUNITE

 

Tratament laser pentru alunite

 

Majoritatea alunitelor sunt inofensive, dar daca isi schimba forma sau dimensiunea trebuie sa avem grija.
In clinica Yiara ne ocupam de tratamentul laser al alunitelor precum: keratoze, angioame (alunitele rosii), papiloame si veruci. Un aspect extrem de important este ca nu raman cicatrici in urma procedurii laser.

Standardul de aur al rezolvarii acestor probleme este indepartarea acestora folosind tehnici ablative cum ar fi laserul.
Acest aparat modern indeparteaza cu precizie leziunile, fara efecte adverse intr-un interval scurt si cu timp de recuperare minim. Trebuie sa avem grija ca acasa sa mentinem o igiena locala adecvata astfel incat vindecarea sa fie optima.

Harmony XL PRO

 Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

De cate sedinte am nevoie?

O singura sedinta pentru tratamentul laser al alunitelor este suficienta. Procedura este rapida si nu doare.

Ce contraindicatii am?

– sarcina
– cancer
– piele bronzata in exces
– imunodeficit decompensat

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul pentru alunite sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Yiara – clinica de dermatologie estetica

ANUNȚ IMPORTANT!

Stimați pacienți, în contextul răspândirii globale a virusului Covid-19 am decis să închidem porțile Clinicii Yiara până la noi reglementări de siguranță provenite din surse oficiale ale guvernului.

Acest demers  este necesar și obligatoriu deoarece noi suntem răspunzători de sănătatea noastră personală, a angajaților dar și a clienților care ne trec pragul în fiecare zi. Persoanele deja programate în următorul interval de timp vor avea prioritate după ce ne reluăm activitatea. Aceasta decizie vine în urma faptului că oricât de multă prevenție am putea face în clinică (să spațiem programările, să dezinfectăm riguros clinica, să triem pacienții, rigurozitatea normelor deja cunoscute de igienă) TOT RĂMÂNE UN PROCENT DE RISC PE CARE NU VREM SĂ NI-L ASUMĂM!

Vă dorim multă sănătate!

You have Successfully Subscribed!