OFERTE FEBRUARIE - Reduceri până la 87%!

Prinde Ofertele

Tratament laser

PORI DILATATI

 

Tratament laser pentru pori dilatati

 

Daca te intrebi de ce ai porii dilatati, iti spunem ca exista doi factori responsabili: varsta( odata cu trecerea anilor pielea isi pierde din elasticitate si ei incep sa se vada mai bine) si tenul gras (nu este mereu o regula, dar ai sanse mai mari avand tenul gras sa te confrunti cu aceasta problema ). Explicatia vine de la medicii dermatologi din clinica care spun ca porii sunt infundati si largiti de secretia in exces de sebuum.

Harmony XL PRO

 Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

Porii dilatati de pe fata: remedii

Avem o veste buna care se numeste tratament laser pentru pori dilatati. Da, in urma tratamentului se micsoreaza in dimensiuni, si pot chiar disparea. Nu cauta remedii remedii naturiste pentru reducerea porilor deschisi fiindca rezultatele vor fi dezamagitoare.

 

Cum este posibil?

 Tratamentul porilor dilatati se face cu ajutorul laserului Harmony XL Pro care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminous. Se pot folosii 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift

 

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul pentru pori dilatati sunt efectuate de un medic instruit  si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171