Vezi ofertele lunii Mai și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Tratamente laser

CLEAR SKIN

 

Acneea poate fi vindecata cu tratamentul laser Clear Skin 

(parte din platforma laser Harmony XL PRO)

 

La Clinica Yiara, avem pacienţi de toate vârstele, care se confruntă cu acnee în adolescenţă sau la maturitate. Această problemă a pielii, însoţită deseori de cicatrici post-acneice, are un impact covârşitor asupra vieţii lor sociale şi personale. În plus, devine frustrant să tot cauţi o soluţie şi să nu o găseşti pe cea potrivită. Din fericire, în clinica noastră din Otopeni, le putem veni în ajutor cu un laser de ultimă generaţie, cu rezultate demonstrate ştiinţific: HARMONY XL PRO. Te aşteptăm la un tratament acnee sau la un tratament cicatrici post-acneice.

 

 

Harmony XL PRO

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration)

Înainte și după tratament

Cele mai importante detalii pe care trebuie să le ştii despre Clear Skin când cauţi un tratament acnee, un tratament cicatrici post-acneic:

Scopul tratamentului: tratament acnee, tratament cicatrici post-acneice şi tratament Xanthelasmei (acele pete galbene de pe pleoape).

Cum funcţionează: folosind puterea laserului Erbium Glass, un laser pe cât de eficace, pe atât de blând. ClearSkin este prima tehnologie care combină laserul nonablativ cu efectul răcire la contact dar și cu vacuum, pentru a trata acneea vulgară în mod sigur și eficient. Tratamentul lucrează prin îndepărtarea unei bacterii, care ajută acneea să se dezvolte şi să persiste, şi prin remodelare tisulară.

De câte şedinţe e nevoie: Rezultatele pot varia de la un pacient la altul. Sunt recomandate 4-6 şedinţe la un interval de 1-3 săptămâni.

Anestezie: nu este cazul

Nivelul durerii: nu este cazul

Cât timp durează o şedinţă: în funcţie de câte leziuni active există, o şedinţă poate dura între 30-60 de minute.

Perioadă de recuperare: nu este cazul. 

 Avantajele Clear Skin:

• Înainte de începerea terapiei Clear Skin, vei fi consultat de medicul dermatolog, care va stabili protocolul de tratament.
• Tratamentul este realizat de un medic specialist.
Clear Skin este unul dintre puţinele tratamente din lume, care lucrează pe acnee activă.
• Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu are efecte adverse.
• Rezultatul este un ten neted, curat pe termen lung.
Clear Skin face parte din platforma laser Harmony XL PRO, cunoscută în toată lumea pentru tratamentele care pun siguranţa şi sănătatea pacientului pe primul loc.

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul Clear Skin sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

 

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171