Tratamente laser

Tratament stergere tatuaje

 

Tratament stergere tatuaje
(parte din platforma laser Harmony XL PRO)

 Dacă eşti în căutarea unei metode eficiente de îndepărtare şi ştergere tatuaje laser, avem o veste bună: la clinica Yiara, poţi beneficia de ştergerea tatuajelor fără efecte secundare şi dureri insuportabile. Scapă de tatuaje vechi, care nu îţi mai plac şi elimină tatuajul sprâncenelor cu ajutorul unuia dintre cele mai performante tratamente laser din lume.

 

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration)

Cele mai importante detalii pe care trebuie să le ştii despre Clear Lift când vrei să scapi de tatuaje:

Scopul tratamentului: ştergere tatuaje

Cum funcţionează: folosind puterea laserului fracţional non-ablativ Q swich 1064.

De câte şedinţe e nevoie: Rezultatele pot varia de la un pacient la altul. Pentru ştergere tatuaje, sunt recomandate 2-4-6-8 şedinţe (în funcţie de tipul de tatuaj).

Anestezie: se foloseşte anestezic local

Nivelul durerii: nu este cazul

Cât timp durează o şedinţă: poate dura între 30-60 de minute.

Perioadă de recuperare: ştergerii de tatuaje, 7-10 zile zona tratată poate fi inflamată


 

 Avantajele Clear Lift:

 • Înainte de începerea terapiei Clear Lift, vei fi consultat de medicul dermatolog, care va stabili protocolul de tratament.
• Tratamentul este realizat de un medic specialist.
• Acest laser face parte din platforma laser Harmony XL PRO, cunoscută în toată lumea pentru tratamentele care pun siguranţa şi sănătatea pacientului pe primul loc.

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul pentru stergere de tatuaje sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Yiara – clinica de dermatologie estetica

ANUNȚ IMPORTANT!

Stimați pacienți, în contextul răspândirii globale a virusului Covid-19 am decis să închidem porțile Clinicii Yiara până la noi reglementări de siguranță provenite din surse oficiale ale guvernului.

Acest demers  este necesar și obligatoriu deoarece noi suntem răspunzători de sănătatea noastră personală, a angajaților dar și a clienților care ne trec pragul în fiecare zi. Persoanele deja programate în următorul interval de timp vor avea prioritate după ce ne reluăm activitatea. Aceasta decizie vine în urma faptului că oricât de multă prevenție am putea face în clinică (să spațiem programările, să dezinfectăm riguros clinica, să triem pacienții, rigurozitatea normelor deja cunoscute de igienă) TOT RĂMÂNE UN PROCENT DE RISC PE CARE NU VREM SĂ NI-L ASUMĂM!

Vă dorim multă sănătate!

You have Successfully Subscribed!