OFERTE SEPTEMBRIE / -10% EXTRA reducere la al doilea pachet

Prinde Ofertele

Tratamente laser

Tratament stergere tatuaje

 

Tratament stergere tatuaje
(parte din platforma laser Harmony XL PRO)

 Dacă eşti în căutarea unei metode eficiente de îndepărtare şi ştergere tatuaje laser, avem o veste bună: la clinica Yiara, poţi beneficia de ştergerea tatuajelor fără efecte secundare şi dureri insuportabile. Scapă de tatuaje vechi, care nu îţi mai plac şi elimină tatuajul sprâncenelor cu ajutorul unuia dintre cele mai performante tratamente laser din lume.

 

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration)

Cele mai importante detalii pe care trebuie să le ştii despre Clear Lift când vrei să scapi de tatuaje:

Scopul tratamentului: ştergere tatuaje

Cum funcţionează: folosind puterea laserului fracţional non-ablativ Q swich 1064.

De câte şedinţe e nevoie: Rezultatele pot varia de la un pacient la altul. Pentru ştergere tatuaje, sunt recomandate 2-4-6-8 şedinţe (în funcţie de tipul de tatuaj).

Anestezie: se foloseşte anestezic local

Nivelul durerii: nu este cazul

Cât timp durează o şedinţă: poate dura între 30-60 de minute.

Perioadă de recuperare: ştergerii de tatuaje, 7-10 zile zona tratată poate fi inflamată

 

 Avantajele Clear Lift:

 • Înainte de începerea terapiei Clear Lift, vei fi consultat de medicul dermatolog, care va stabili protocolul de tratament.
• Tratamentul este realizat de un medic specialist.
• Acest laser face parte din platforma laser Harmony XL PRO, cunoscută în toată lumea pentru tratamentele care pun siguranţa şi sănătatea pacientului pe primul loc.

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul pentru stergere de tatuaje sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

 

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171