OFERTE FEBRUARIE - Reduceri până la 87%!

Prinde Ofertele

Tratamente laser

Tratamentul leziunilor pigmentare

Tratamentul leziunilor pigmentare (pistruii sau petele maronii de la nivelul fetei sau corpului)

Pistruii, lentigiile (petele batranetii) denumite medical leziuni pigmentare sunt modificari pigmentare ale pielii prin expunerea indelungata la soare sau radiatiile ultraviolete artificiale (sau mai este posibil sa apara in urma altor factori din mediul inconjurator). O alta cauza mai poate fi si dezechilibrul hormonal, precum malasma sau cloasma. Acestea este o afectiune care se manifesta la nivelul fetei prin pete maronii sau pete mai inchise la culoare. Este foarte importanta protectia solara in cazul melasmei.

Harmony XL PRO

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration)

Cele mai importante detalii pe care trebuie să le ştii despre:

Scopul tratamentului: eliminare pistrui, hiperpigmentare, discoloraţie, melasma, efelide (semne ale batranetii)

Cum funcţionează: Laserul este parte a platformei laser Harmony XL PRO este un sistem de ultimă generaţie care foloseşte puterea luminii focusate. Pentru aceste leziuni pigmentare in functie de evaluarea medicala care are loc inaintea efectuarii procedurii se pot realiza 3 tipuri de tratament laser. Doua noninvazive sau altul invaziv. Tratamentul invaziv se realizeaza cu laserul Erbium Yag care este un peeling laser. Cele noninvazive se relizeaza cu laserul Qswiched sau Dye VL. Decizia terapeutica se ia impreuna cu pacientul in functie de problematica.

De câte şedinţe e nevoie: Rezultatele pot varia de la un pacient la altul. În general, pacientul resimte o ameliorare rapidă.

Anestezie: nu este cazul pentru varianta laserulul noninvaziv, dar pentru cel invaziv se aplica crema anestezica

Nivelul durerii: nu este cazul

Cât timp durează o şedinţă: 30 minute

Perioadă de recuperare : nu este cazul pentru varianta laserului noninvaziv, dar pentru cel invaziv exista 3-5 zile de eritem (roseata) la nivelul pielii

 Avantajele tratamentului cu laser:

• Înainte de începerea terapiei , vei fi consultat de medicul dermatolog, care va stabili protocolul de tratament.
• Tratamentul este realizat de un medic specialist.
• Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu are efecte adverse.
• Rezultate vizibile dupa prima sedinta
• Minim descomfort
• Rezultate de lunga durata

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul pentru leziuni pigmentare sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171