Tratamente laser Erbium: Yag

Tratament vergeturi sau cicatrici postchirurgicale

TRATAMENT vergeturi sau cicatrici postchirurgicale

(parte din platforma laser Harmony XL PRO)

Vergeturile sunt acele leziuni liniare albe fine ale pielii care creaza probleme de imagine. Apar din cauza ruperii tesuturilor subcutanate, din cauza cresterii (in greutate sau nu), sau a unor dereglari hormonale. Vergeturile apar de culoare rosiatica la inceput, cand sunt cel mai usor si rapid de tratat. Incurajam pacientii sa vina cat mai repede la tratament dupa aparaitia lor. Vergeturile dupa sarcina sunt eliminate intr-o mare proportie cu acest remediu medical.
Cicatricile sunt candidatul ideal pentru tratamentul cu laser. Acest peeling laser te scapa de semnele lasate de acnee sau de o interventie chirurgicala sau pur si simplu de o cicatrice lasata de o rana.
Laserul pentru vergeturi sau cicatrici este o realitate. Hai sa vezi cat de eficient este!

Harmony XL PRO

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration)

Cele mai importante detalii pe care trebuie să le ştii despre tratamentul Erbium:Yag- 2940 nm când vrei să scapi de vergeturi sau de cicatrici:

Scopul tratamentului: reducerea semnificativă a aspectului vergeturilor si a cicatricilor de orice natura.

Cum funcţionează: folosind tehnologia laser Erbium:Yag . Acest tip de laser este unul ablativ care realizeaza contolat mici gaurele pe suprafata pielii. Energia laserului tinteste apa din straturile superficiale ale pielii astfel incat contolat si foarte precis o transforma in vapori. Procedura este extrem de sigura si foarte eficianta.

De câte şedinţe e nevoie: Rezultatele pot varia de la un pacient la altul, dar se pot realiza 1 sau 2 sedinte la un interval de 4-8 saptamani

Anestezie: se aplica crema anestezica

Nivelul durerii: nu se simte niciun discomfort deoarece pe zona pe care se lucreza s-a aplicat in prealalbil anestezic

Cât timp durează o şedinţă: 30 minute- 60 minute dar depinde de intinderea zonei

Perioadă de recuperare: exista 3-5 zile de eritem (roseata) care se creaza la nivelul pielii

 Avantajele laserului Erbium:Yag:

Înainte de începerea terapiei, vei fi consultat de medicul dermatolog, care va stabili protocolul de tratament.
Tratamentul este realizat de un medic specialist.
Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu are efecte adverse.
Rezultatele se menţin pe termen lung.
Rezultatele au eficienta de la cateva luni pana la cativa ani
Timp de recuperare minim

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul pentru vergeturi sau cicatrici postchirurgicale sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Yiara – clinica de dermatologie estetica

ANUNȚ IMPORTANT!

Stimați pacienți, în contextul răspândirii globale a virusului Covid-19 am decis să închidem porțile Clinicii Yiara până la noi reglementări de siguranță provenite din surse oficiale ale guvernului.

Acest demers  este necesar și obligatoriu deoarece noi suntem răspunzători de sănătatea noastră personală, a angajaților dar și a clienților care ne trec pragul în fiecare zi. Persoanele deja programate în următorul interval de timp vor avea prioritate după ce ne reluăm activitatea. Aceasta decizie vine în urma faptului că oricât de multă prevenție am putea face în clinică (să spațiem programările, să dezinfectăm riguros clinica, să triem pacienții, rigurozitatea normelor deja cunoscute de igienă) TOT RĂMÂNE UN PROCENT DE RISC PE CARE NU VREM SĂ NI-L ASUMĂM!

Vă dorim multă sănătate!

You have Successfully Subscribed!