OFERTE FEBRUARIE - Reduceri până la 87%!

Prinde Ofertele

Tratament laser

MICOZA UNGHIEI

 

 

Tratamentul Laser al micozei unghiei

 

 

Onimicoza unghiei de la maini sau de la picioare este o afectiune cauzata de unele ciuperci. In afara de unghie este afectata si pielea de sub unghie. De cele mai multe ori ciupercile care pot cauza onicomicoza sunt favorizate de mediile umede cum ar fi piscina, incaltamintea prea stramata si neaerisita. O data ce avem o unghie afectata poate disemina si la cele sanataore afectand picioarele bilateral. el incat vindecarea sa fie optima.

Harmony XL PRO

 Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

Tratamenul se face de obicei pec ale orala dar poate fi insotit cu success de tratamentul local cu laser.

Tratamentul cu laser pentru onicomicoza are rezultate mai lente ca de altfel toate tratamentele adresate acestei probleme.

 

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul pentru onicomicoza (ciuperca unghiei) sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171