Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele
Va multumim pentru primele 6 luni impreuna si, in spiritul Craciunului pe care il asteptam cu totii curand, dorim a va oferi 3 tratamente impotriva caderii parului. Acest tratament este unul injectabil la nivelul scalpului si este considerat cel mai eficient tratament impotriva caderii parului.
Injectiile multiple in pielea de pe crestetul capului sunt efectuate de catre medicul dermatolog din clinica noastra. Substanta pe care o folosim este una belgiana, se numeste SRS Hair Xtend, care cuprinde un cocktail de ingrediente active ce revitalizeaza radacina firului de par, conferindu-i vitalitate si ajutandu-l sa se regenereze. Mai mult, productia de collagen este stimulate la nivelul scalpului, oferindu-i parului un suport suplimentar. Datorita folosirii unui anestezic local, procedura NU ESTE DUREROASA (discomfortul e similar cu o intepatura de tantar) si consta precum spuneam in microinjectari cu un complex format din vitamine, minerale,aminoacizi care stimuleaza si cresterea parului dar cel mai important insanatosirea lui prin regenerare. Tratamentul presupune minim 3 sedinte (una la doua- trei saptamani in functie de decizia medicului), iar rezultatul se mentine cel putin 6 luni. Interventia estetica nu necesita timp de recuperare. Pentru a mentine efectele acestea miraculoase trebuie sa se refaca procedura o data sau de doua ori pe an.

Ne mandrim cu faptul ca in numarul din Decembrie 2017 am aparut cu acest inovator tratament impotriva caderii parului in revista Elle Romania.

Concursul nostru se desfasoara in perioada 8 – 17 Decembrie 2017 si ce trebuie sa faceti este sa ne urmariti pagina de Facebook “Clinica Yiara” prin like sau cea de Instagram “Clinica Yiara” prin follow si sa raspanditi vestea printre prieteni cu tag. Castigatorul va fi ales prin random.org
Va uram success!
———————————
Later edit! 19.12.2017
Am finalizat concursul desfasurat pe Facebook si Instagram prin intermediul random.org, constand in cate un tratament injectabil impotriva caderii parului, iar norocosii castigatori sunt: Elisabeth Dragomir, Amalia Taranu si Alina Marga.
Multumim tuturor pentru participare!

1 Comentariu

  1. Delia Romanescu

    Multumim! Mai asteptam si alte concursuri!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *