OFERTE IULIE / Până la 85% REDUCERE

Prinde Ofertele
Eşti nemulţumită de felul în care arată pielea ta? Îţi simţi tenul încărcat, uscat şi te deranjează că e tern, lipsit de strălucire? Poţi pune capăt acestor neplăceri chiar azi, îmbunătăţindu-ţi ritualul de skincare. Vara, pielea are nevoie de o curăţare blândă, care să elimine punctele negre şi impurităţile, de un boost de hidratare şi de ingrediente care îi sporesc strălucirea. Specialiştii clinicii noastre ţi-au pregătit o ofertă fără concurenţă pentru a rezolva aceste probleme: pachetul Piele în vacanţă.

Îmbinând beneficiile unei şedinţe de Hydrafacial cu cele ale unui cocktail injectabil pe bază de vitamine şi acid hialuronic, pachetul îi oferă tenului îngrijirea de care are nevoie pe timpul verii.

La fel cum tu ai nevoie de o pauză, şi pielea ta are nevoie de momente în care să îi acorzi întreaga ta atenţie. Momente în care să renunţi la fond de ten sau machiaj, să te aşezi confortabil pe un pat de tratament şi să laşi specialiştii să îi ofere feţei tale îngrijirea corectă după care tânjeşte!

Vrei un ten curat, strălucitor şi hidratat, cu aspect odihnit ca după cea mai relaxantă vacanţă? Profită de oferta verii disponibilă la Clinica Yiara. O şedinţă de Hydrafacial + un cocktail injectabil pe bază de vitamine şi acid hialuronic la doar la 550 de lei

De ce ai nevoie de o şedinţă de Hydrafacial?

Hydrafacial este cea mai avansată metodă de curăţare facială şi regenerare a pielii din industria de skincare. În cadrul unei şedinţe, beneficiezi de curăţarea tenului, de extracţia punctelor negre, de un boost de hidratare şi protecţie oferită de antioxidanţi.

Avantaje: După o singură şedinţă de Hydrafacial, pielea rămâne perfect curată, luminoasă şi hidratată. Spre deosebire de alte tratamente faciale,cu Hydrafacial economiseşti timp, obţinând rezultate incredibile. În plus, punctele negre nu sunt extrase manual, ci cu ajutorul unui capăt special. Pielea nu se înroşeşte şi nu este lezată în niciun fel.

De ce ai nevoie de un cocktail injectabil pe bază de vitamine şi acid hialuronic?

Te curpinde panica la simplul auz al cuvântului injecţii? Ei bine, la Yiara, îţi demonstrăm că injecţiile nu dor şi că fac minuni pentru piele. Medicii noştri esteticieni prepară un cocktail pe bază de vitamine şi acid hialuronic pe care îl injectează mai apoi la nivelul feţei cu un ac foarte fin.

Avantaje:Nu simţi durere, iar ezultatele sunt impresionante. Tenul devine hidratat, radiant şi capătă un aspect odihnit ca şi cum aproape te-ai întors din vacanţă.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO