OFERTE SEPTEMBRIE / -10% EXTRA reducere la al doilea pachet

Prinde Ofertele

Dieta

Nutriție înseamnă alimentație responsabilă.

A sosit timpul să iei o decizie cu repercusiuni colosale asupra sănătății tale: o discuție sinceră în cadrul clinicii noastre cu un nutriționist experimentat care să devină un adevărat sfetnic de taină al obiceiurilor tale alimentare și care să te ajute să restabilești echilibrul pe care l-ai pierdut în agitația și stresul cotidian.

Se vor urmări ce alimente se metabolizează mai rapid de către organism și care sunt cele lente, ce suplimente se recomandă și ce strategii ale stilului de viață trebuie adoptate.

Lasă-ne să te ajutăm!

 

Deficiențele nutriționale și tulburările digestive sunt doar câteva din problemele care se ascund în spatele oboselii tale cronice și a lipsei totale de energie și tonus.

Când corpul se simte bine, toate funcțiile sunt la capacitate maximă. De aceea ai nevoie de un medic cu experiență în problemele metabolice, pentru a crea pentru tine un plan de acțiune și a-ți oferi motivația de care ai nevoie pentru a construi și a menține schimbările pozitive pe termen lung.

Iată de ce dieta trebuie evaluată, stilul de viață trebuie să fie în strânsă concordanță cu necesitățile nutriționale, preferințele alimentare echilibrate, și nu în ultimul rând, este necesară crearea unui climat de încredere și voință.

 

Educația alimentară se învață

 În timpul primei consultații vom efectua o revizuire a istoricului medical, a obiceiurilor alimentare și a stilului de viață.

La Clinica Ylara folosim cele mai recente studii și evaluări în a descoperi posibilele dezechilibre. Analizăm cu atenție sensibilitățile alimentare, deficiențele nutriționale și hormonale pentru a avea o imagine completă și de ansamblu a ceea ce se întâmplă în interior.

Folosim rezultatele evaluării pentru a crea un program unic, personalizat.

Consultațiile de nutriție au loc săptămânal în funcție de programul stabilit împreună, se asigură o monitorizare la cerere pentru femeile însărcinate pe toată durata sarcinii, dar și a celor care după naștere doresc să revină la kilogramele inițiale anterioare sarcinii.

Printre cele mai vulnerabile victime ale dezechilibrelor nutriționale sunt copiii și adolescenții. 

Fiindcă suntem interesați de sănătate, avem programe dedicate adolescenților cu probleme de nutriție.

Menținerea greutății este cea mai importantă etapă după parcurgerea unui program personalizat de nutriție. După atingerea greutății dorite, cea mai mare provocare este menținerea ei pe termen lung. Aici intervenim noi prin soluții optime și consultații realizate după ultimele studii la nivel internațional.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171