Vezi ofertele lunii Iulie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Marirea buzelor cu acid hialuronic (Russian lips)

Marirea buzelor cu acid hialuronic (Russian lips)

Marirea buzelor cu acid hialuronic sau cunoscuta terminologie de buze cu acid este cea mai ceruta procedura din clinica noastra. Tocmai din acest motiv investim in imbunatatirea tehnicilor de injectare, ultima fiind participarea la congresul din Moscova unde am deprins procedura bine-cunoscuta de ‘russian lips’.

Buzele, acest element de senzualitate care confera aspectul de buza plina foloseste substante de umplere precum acidul hialuronic. Procedura se realizeaza extrem de usor pentru medicii experimentati, precum sunt cei din clinica noastra, dar rezultatul asupra calitatii ne-o da si substanta care este folosita. De aceea noi nu facem rabat de la calitate si utilizam substante aprobate in Romania de ANMDM precum Juvedem, Restylae  sau Stylage. Mereu ne indrumam pacientii sa fie atenti la ce substanta se foloseste, de aceea fiecare pacient din clinica noastra primeste un ‘Pasaport de frumusete’ in care notam aceste detalii importante: numele produsului, lotul de expirare cat si codul unic al substantei.

Ce trebuie sa stii daca alegi o marire a buzelor cu acid hialuronic:
-se foloseste anestezie locala (minim 45 de minute pentru anestezia cu crema)
-cantitatea de substanta va fi decisa impreuna cu medicul luand in considerare conditiile generale ale pacientului; ea poate fi efectuata si treptat in mai multe sesiuni
-in functie de tehnica folosita vom crea volumul si forma buzei utilizand tehnicile speciale invatate in trainingurile din strainatate
-substanta este remanenta in tesut in functie de preferinta alegerii brandului
-reactiile adverse rezultate din cauza medicului sau substantei  sunt putine chiar inexistente (asta pentru ca utilizam produse de calitate)
-pot aparea vanatai sau umflaturi care de obicei dureaza putin
-vei primi un Pasaport de frumusete care va fi doar al tau
-ne vei tine la curent cu evolutia ta pentru a ne bucura impreuna de reusita

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171