Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele

Proceduri corporale

Opus Plasma Laser-Pixel RF

tratament velashape

 Opus Plasma Laser

Tratamentul cu radiofrecventa fractionata – Opus (Pixel RF) – de la Alma Lasers castiga din ce in ce mai mult teren in rezolvarea unor probleme medicale de natura estetica si nu numai. Este extrem de cunoscuta ca metoda inovativa pentru rejuvenarea cutanata. Nu are restricii sau efecte adverse, asigurand ameliorarea pana la ștergerea vergeturilor, cicatricilor post acneice si chirurgicale, porilor dilatati sau semne ale bartranetii (riduri, laxitate cutanata). Procedura este una sigura, se realizeaza relativ usor si nu presupune riscuri. 

  Ce trateaza radiofrecventa fractionata Opus ?

   

  • ridurile perioculare, ridurile periorale-cod de bara
  • cicatrici poatacneice, cicatrici postchirurgicale
  • vergeturi recente, precum si vergeturi vechi cu ameliorare semnificativa
  • pori dilatati
  • laxitatea pielii fie ea la nivelul fetei sau la nivelul abdomenului, coapselor etc

  In comparatie cu un dermaroler sau cu radiofrecvanta bipolar de putere joasa care doar incalzeste sau produce leziuni superficiale, Opus -Pixel RF- determina evaporarea apei cu impact termic, dar si mecanic, actionand la nivelul dermului provocand o minima perturnare a epidermei.

  Aplicatorul bipolar si unipolar al Opus lucreza gradual prin incalzirea dermului pentru o mai buna netezire, fermitate si reconturare superficiala si volumetrica.

  Cum se realizeaza procedura.

   Medicul dermatolog va aplica un anestezic local sub forma de crema (30-40 min), si dupa ce este dezinfectata zona se realizeaza doua sau mai multe treceri pe toata zona afectata.

   

  La ce trebuie sa te astepti imediat dupa procedura

  Pielea se va inrosii pe zona in care s-a realizat procedura, iar aceasta poate disparea dupa 24 h. Aceste reactii ale pielii sunt normale si ne dorim sa apara.  In urmatoarele zile dupa tratament vor aparea crustele superficiale semn ca pielea se reface lasand pielea sanatoasa sa-si reia cursul adica se regenereaza. Se pot camufla cu fond de ten pentru ca pacientul sa-si reia activitatea obisnuita. 

  DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul medical, istoricul familial, stilul de viata si activitate fizica. Toate tratamentele efectuate, dar si cele post ingrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist si instruit al clinicii noastre si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile. Dorim sa mentionam ca fiecare persoana are propriul prag de durere si este posibil sa resimta diferit tratamentul. Asa inseamna ca exista persoane care nu simt nimic sau persoane care pot simtii un discomfort. Se poate intampla sa existe echimoze (vanatai) dupa procedura, dar nu este un lucru cert deoarece fiecare organism reactioneaza diferit..

  Contactează-ne fără ezitare

  pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
  Telefon: 0723.718.171