Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele

Dermopigmentare

Vrei ochii și sprâncenele lui Elisabeth Taylor?

Dermopigmentare

Printr-o tehnică specială și cu ajutorul unei îndemânări deosebite specialiștii clinicii Ylara reușesc să adauge trăsăturilor feței tale mici retușuri care vor desăvârși frumusețea ta nativă.

O redefinire a frumuseții
Dermopigmentarea se referă la redesenarea principalelor linii care alcătuiesc trăsăturile feței, și nu numai, cu ajutorul pigmenților organici. În acest fel se recreează conturul unei zone dorite cu ajutorul unor puncte foarte subțiri. Cele mai vizate sunt sprâncenele, conturul buzelor, areola sânilor sau porțiuni capilare.

 

Toate femeile își doresc sprâncene de divă

Un detaliu foarte important pentru trăsăturile armonioase ale feței noastre sunt sprâncenele. Când sunt pensate și delimitate corect oferă o privire luminoasă cu o puternică încredere în sine. Această tehnică se adresează persoanelor care au puține fire la sprâncene, fără o linie frumos definită.

Specialiștii Ylara – artizani ai frumuseții feminine 

Aceste corecții pe care vrem să le aducem feței noastre trebuie să fie realizate de specialiști care să țină cont de trăsăturile feței, să le pună în valoare și să mizeze pe ele respectând reperele anatomice. Nu se intervine agresiv asupra trăsăturilor moștenite genetic. Însă pielea noastră este într-o continuă transformare din momentul nașterii, iar straturile ei se regenerează mereu. Ajutorul pe care-l oferă dermopigmentarea vine în întâmpinarea acestor transformări, iar substanța cu care se fac micile tușe corectoare este organică fără riscul de a dezvolta alergii sau respingeri.

    Contactează-ne fără ezitare

    pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
    Telefon: 0723.718.171