Proceduri faciale

Mezoterapie

mezoterapie faciala

O tehnică revoluționară pentru a obține frumusețea pe care ți-o dorești


Mezoterapia


Aceasta este o tehnică de top pentru tratamentul anti-ageing. 

Constă în introducerea în anumite zone a unor substanțe cu rol decongestionat, hrănitor și hidratant. 

Efectele mezoterapiei asupra pielii sunt fabuloase, de aceea a devenit o alternativă de succes pentru înlocuirea procedurilor chirurgicale. Pentru ca rezultatele să dureze, specialiștii Ylara recomandă un pachet cu mai multe ședințe de mezoterapie.

Cocktailul de substanțe active care se introduc în derm conține: acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, extracte de plante, toate având rolul de a stimula regenerarea celulară, de a hrăni și hidrata în profunzime din interior spre exterior și de a stimula formarea colagenului și a elastinei.

Ajută-ți pielea să se regenereze

Studiile realizate în cele mai prestigioase laboratoare medicale din lume au demonstrat că pielea poate fi stimulată să-și îmbunătățească aspectul prin introducerea în straturile profunde ale pielii a unor ingrediente active (vitamine, minerale, aminoacizi), capabile să producă o biorevitalizare a dermului, să contracareze efectele îmbătrânirii cutanate, dar și să stimuleze producția de colagen și elastină. 

Mezoterapia se folosește cu succes la topirea depozitelor de grăsime, ajută la stimularea creșterii firelor de păr, corectează bărbia dublă și atenuează vizibil cearcănele congenitale.

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Yiara – clinica de dermatologie estetica

ANUNȚ IMPORTANT!

Stimați pacienți, în contextul răspândirii globale a virusului Covid-19 am decis să închidem porțile Clinicii Yiara până la noi reglementări de siguranță provenite din surse oficiale ale guvernului.

Acest demers  este necesar și obligatoriu deoarece noi suntem răspunzători de sănătatea noastră personală, a angajaților dar și a clienților care ne trec pragul în fiecare zi. Persoanele deja programate în următorul interval de timp vor avea prioritate după ce ne reluăm activitatea. Aceasta decizie vine în urma faptului că oricât de multă prevenție am putea face în clinică (să spațiem programările, să dezinfectăm riguros clinica, să triem pacienții, rigurozitatea normelor deja cunoscute de igienă) TOT RĂMÂNE UN PROCENT DE RISC PE CARE NU VREM SĂ NI-L ASUMĂM!

Vă dorim multă sănătate!

You have Successfully Subscribed!