Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Mezoterapie

mezoterapie faciala

O tehnică revoluționară pentru a obține frumusețea pe care ți-o dorești


Mezoterapia

 

Aceasta este o tehnică de top pentru tratamentul anti-ageing adresat pielii fetei sau scalpului. 

Constă în introducerea în anumite zone a unor substanțe cu rol decongestionat, hrănitor și hidratant. 

Efectele mezoterapiei asupra pielii sunt fabuloase, de aceea a devenit cateodata o alternativă de succes pentru înlocuirea procedurilor chirurgicale. Pentru ca rezultatele să dureze, specialiștii Ylara recomandă un pachet cu mai multe ședințe de mezoterapie.

Cocktailul de substanțe active care se introduc în dermul fetei conține: acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, extracte de plante, toate având rolul de a stimula regenerarea celulară, de a hrăni și hidrata în profunzime din interior spre exterior și de a stimula formarea colagenului și a elastinei. 

Cocktailul impotriva caderii parului contine ingrediente cu rol fortifiant si de regenarare a radacinii care contine acid hialuronic, siliciu, factori de crestere, vatamina B, H, Flavonoide, aminoacizi si Terpene

Ajută-ți pielea să se regenereze

 

Studiile realizate în cele mai prestigioase laboratoare medicale din lume au demonstrat că pielea poate fi stimulată să-și îmbunătățească aspectul prin introducerea în straturile profunde ale pielii a unor ingrediente active (vitamine, minerale, aminoacizi), capabile să producă o biorevitalizare a dermului, să contracareze efectele îmbătrânirii cutanate, dar și să stimuleze producția de colagen și elastină. 

Mezoterapia de asemenea se folosește cu succes la topirea depozitelor de grăsime daca folosim substante lipoliante si dorim stoparea aspectului de bărbia dublă sau a grasimii din zona coapselor.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171