Proceduri faciale

Mezoterapie

mezoterapie faciala

O tehnică revoluționară pentru a obține frumusețea pe care ți-o dorești


Mezoterapia

Aceasta este o tehnică de top pentru tratamentul anti-ageing. 

Constă în introducerea în anumite zone a unor substanțe cu rol decongestionat, hrănitor și hidratant. 

Efectele mezoterapiei asupra pielii sunt fabuloase, de aceea a devenit o alternativă de succes pentru înlocuirea procedurilor chirurgicale. Pentru ca rezultatele să dureze, specialiștii Ylara recomandă un pachet cu mai multe ședințe de mezoterapie.

Cocktailul de substanțe active care se introduc în derm conține: acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, extracte de plante, toate având rolul de a stimula regenerarea celulară, de a hrăni și hidrata în profunzime din interior spre exterior și de a stimula formarea colagenului și a elastinei.

Ajută-ți pielea să se regenereze

Studiile realizate în cele mai prestigioase laboratoare medicale din lume au demonstrat că pielea poate fi stimulată să-și îmbunătățească aspectul prin introducerea în straturile profunde ale pielii a unor ingrediente active (vitamine, minerale, aminoacizi), capabile să producă o biorevitalizare a dermului, să contracareze efectele îmbătrânirii cutanate, dar și să stimuleze producția de colagen și elastină. 

Mezoterapia se folosește cu succes la topirea depozitelor de grăsime, ajută la stimularea creșterii firelor de păr, corectează bărbia dublă și atenuează vizibil cearcănele congenitale.

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Pentru voi, clientii nostrii care ati facut cel putin o procedura in Clinica Yiara, va oferim un discount de 5% la ORICE ALTA PROCEDURA plus un voucher de 100 lei CADOU unui prieten!

Voucherul de 100 lei este valabil daca nu ai vizitat niciodata clinica noastra si daca completezi mai jos adresa de e-mail pentru a te inscrie la newsletterul Yiara. Valabil pentru servicii nonmedicale.

Felicitari! Verifica adresa de email pentru confirmarea voucherului.