Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele

Proceduri faciale

Visia

Visia-analiza computerizata a fetei

 

La Clinica Yiara puteti gasi o noua metoda obiectiva, documentata a evaluarii calitatii pielii pentru a oferi cele mai adecvate tratmente oricarui tip de ten.
Cu ajutorul analizei digitale, echipamentul medical Visia, produs de binecunoscutul producator american Canfield, permite evaluarea in profunzime a pielii intrucat viziunea unei pieli mai sanatoase, mai tanara si mai frumoasa devine realitate. 

Ce este atat de deosebit la Visia?

Acest echipament ne permite realizarea unor imagini standardizate repetabile care ne permit o analiza completa a pielii. El ne semnalizeaza zonele problematice ale pielii cum ar fi petelor brune, ridurilor fine texturii pielii, porilor diltati, fotoimbatranirii, zone rosii sau iritate. Cu alte cuvinte putem depista predispozitiile diferitelor afectiuni ale tenului in stadii incipiente.

Visia iti poate stabili un plan de tratamemt personalizat pe care il recomandam inainte de orice procedura dermato-cosmetica. Este nedureros, simplu si usor de realizat. Dureaza cateva minte pentru a fotografia digital si a analiza pielea pacientului folosind lumina standard, crospolarizata si UV. O camera computerizata va scana pielea fetei in pozitii predefinite pentru a obtine imagini frontale si laterale. Folosind o baza de date de mii de pacienti va oferi date despre varsta reala a pielii. Pozele obtinute pot fi realizate la inceputul si sfarsitul oricarui tratament dermato-estetic pentru a evidentia efectul benefic al oricarei proceduri. Screeningul computerizat al fetei este un pas esential in orice program de ingrijire al tenului deoarece iti poate arata obiectiv imbunatatirile tratamentelor urmate.

Pentru o buna eficiantizare a planului de tratament aceasta analiza este trimisa pe email fiecarui pacient care a realizat-o.

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171