Proceduri faciale

Visia

Visia-analiza computerizata a fetei

 

La Clinica Yiara puteti gasi o noua metoda obiectiva, documentata a evaluarii calitatii pielii pentru a oferi cele mai adecvate tratmente oricarui tip de ten.
Cu ajutorul analizei digitale, echipamentul medical Visia, produs de binecunoscutul producator american Canfield, permite evaluarea in profunzime a pielii intrucat viziunea unei pieli mai sanatoase, mai tanara si mai frumoasa devine realitate. 

Ce este atat de deosebit la Visia?

Acest echipament ne permite realizarea unor imagini standardizate repetabile care ne permit o analiza completa a pielii. El ne semnalizeaza zonele problematice ale pielii cum ar fi petelor brune, ridurilor fine texturii pielii, porilor diltati, fotoimbatranirii, zone rosii sau iritate.

Vizia iti poate stabili un plan de tratamemt personalizat. Este nedureros, simplu si usor de realizat. Dureaza cateva minte pentru a fotografia digital si a analiza pielea pacientului folosind lumina standard, crospolarizata si UV. O camera computerizata va scana pielea fetei in pozitii predefinite pentru a obtine imagini frontale si laterale. Folosind o baza de date de mii de pacienti va oferi date despre varsta reala a pielii. Pozele obtinute pot fi realizate la inceputul si sfarsitul oricarui tratament dermato-estetic pentru a evidentia efectul benefic al oricarei proceduri. Screeningul computerizat al fetei este un pas esential in orice program de ingrijire al tenului deoarece iti poate arata obiectiv imbunatatirile tratamentelor urmate. 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Yiara – clinica de dermatologie estetica

ANUNȚ IMPORTANT!

Stimați pacienți, în contextul răspândirii globale a virusului Covid-19 am decis să închidem porțile Clinicii Yiara până la noi reglementări de siguranță provenite din surse oficiale ale guvernului.

Acest demers  este necesar și obligatoriu deoarece noi suntem răspunzători de sănătatea noastră personală, a angajaților dar și a clienților care ne trec pragul în fiecare zi. Persoanele deja programate în următorul interval de timp vor avea prioritate după ce ne reluăm activitatea. Aceasta decizie vine în urma faptului că oricât de multă prevenție am putea face în clinică (să spațiem programările, să dezinfectăm riguros clinica, să triem pacienții, rigurozitatea normelor deja cunoscute de igienă) TOT RĂMÂNE UN PROCENT DE RISC PE CARE NU VREM SĂ NI-L ASUMĂM!

Vă dorim multă sănătate!

You have Successfully Subscribed!