Vezi ofertele lunii Iunie și întreabă-ne ce-ți oferim cadou! Reduceri de până la 84%

Prinde Ofertele

Tratament laser non ablativ

CLEAR LIFT

laser rejuvenare faciala harmony xl pro

melanic  

Tratament pentru rejuvenare si revitalizare a pielii.

Elimina ridurile, petele pigmentare (melasma) si

pielea lasata prin cele mai moderne tehnologii

medicale!

 

(parte din platforma laser Harmony XL PRO)

 

Clearlift are o acțiune asupra mai multor straturi ale pielii, astfel putem actiona asupra semnelor de imbratranire in straturile profunde ale pielii, cat si asupra pigmentarilor de la nivelul fetei in straturile superficiale. Cand folosim „tipsurile” 0 +1 si +2 actionam la nivel epidermului si tintim pigmentul melanic care cauzeaza petele, iar cand utilizam „tipsurile” -1 si -2 actionam la nivel profund si stimulam productia de colagen si elastina. 

Clearlift este un laser performant care reușește sa sparga pigmentul melanic prezent la nivelul leziunilor pigmentare problematica denumita melasma.

Odată cu trecerea anilor şi apariţia unor inevitabile riduri şi linii fine, fiecare dintre noi caută tratamente anti-îmbătrânire cu ajutorul cărora să ne menţinem aspectul tânăr al tenului. Pielea lăsată, fără tonus este una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm. La ora actuală, în materie de skin tightnening, soluţia este platforma laser Harmony XL PRO. Eficientul tratament pentru lipsă fermitate al pielii acţionează ca un lifting fără bisturiu. Ce face?! Intinereste si infrumuseteaza pielea, asigura revitalizare, regenerare acel  ‘skin tightining’ de care ai mai auzit, fara D U R E R E, fara timp de recuperare, fara efecte secundare negative, iar efectul este rapid si vizibil !

inainte si dupa tratament rejuvenare faciala
tratament laser rejuvenare faciala
tratament laser rejuvenare faciala
tratament laser rejuvenare faciala

Harmony XL PRO

 Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

Cele mai importante detalii pe care trebuie să le ştii despre Clear Lift când vrei să scapi de riduri, linii fine, pete solare, culoare neuniformă a tenului, piele fără tonus şi de tatuaje:

Scopul tratamentului: rejuvenare facială (eliminare riduri, linii fine), rejuvenare gât, rejuvenare mâini, rejuvenare ochi, skin tightening (efect de lifting), melasma 

Cum funcţionează: folosind puterea laserului fracţional non-ablativ Q swich 1064nm. Acesta tehnologie superioara a laserului emite o energie in adancimea pielii care realizeaza gaurele microscopice fortand astfel productia de colagen si elastina. Totul se produce fara durere, fara discomfort si fara reactii adverse.

De câte şedinţe e nevoie: de minim 4 sedinte la un interval de 2-3 saptamani

Anestezie: nu este cazul

Nivelul durerii: nu este cazul

Cât timp durează o şedinţă: poate dura între 30-60 de minute.

Perioadă de recuperare: nu este cazul

 

 Avantajele Clear Lift:

• Înainte de începerea terapiei Clear Lift, vei fi consultat de medicul dermatolog, care va stabili protocolul de tratament.
• Tratamentul este realizat de un medic specialist.
• Clear Lift remodelează pielea, redându-i aspectul tânăr şi culoarea uniformă.În plus, previne apariţia semnelor îmbătrânirii.
• Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu are efecte adverse.
Clear Lift face parte din platforma laser Harmony XL PRO, cunoscută în toată lumea pentru tratamentele care pun siguranţa şi sănătatea pacientului pe primul loc. 

Atunci cand se doreste potentarea efectului laser se urmeaza un protocol cu mai multa putere si in aceeasi sesiune se realizeaza 3 sedinte laser simultan: Clear Lift + Clear Skin + Erbium Yag. Rezultatele sunt uimitoare !!!

 

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata si activitatea fizica. Toate tratamentele efectuate cu laserul Clear Lift sunt efectuate de un medic instruit si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

 

Contactează-ne fără ezitare

pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
Telefon: 0723.718.171