Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele
Frumusetea este o conventie intre tine si corpul tau.
Frumosul este arta cu care ne traim viata. Incepand de la alimentaie, proceduri de ingrijire a fetei, a corpului, felul in care zambim, cuvintele pe care le rostim….totul reprezinta alegerea noastra izvorata din respectul fata de noi, de mintea si trupul nostru.

Despre mezoterapie si efectele benefice ale ei a auzit toata lumea. Deja se stie ca este o procedura injectabila care introduce in derm prin intermediul microinjectiilor substante cu rol terapeutic. Toate aceste substante introduse in profunzime precum acidul hialuronic, vitaminele, extractele din plante si altele stimuleaza productia de collagen si elastina si au rolul de a sterge ridurile prin stimularea regenerarii celulare. Dar ce ati zice de un tratament care reuseste sa introduca in derm aceste substante fara actiunea acului si traumatismul pielii printr-un echipament medical denumit Intraceuticals. Pe langa aceste substante menite sa stimuleze hidratarea si fermitatea pielii clinica Yiara doreste ca intr-o singura sedinta sa aveti parte de 2 tratamente fiindca in afara de Intraceuticals adaugam si puterea luminii infrarosii NIR din cadrul platformei Harmony XL Pro. Acest tratament foloseste un alt mechanism de actiune pentru a stimula productia de colagen fara durere, fara timp de recuperare si extrem de rapid.
Aceste tip de tratament se poate realiza pe fata, gat, decolteu si se adreseaza tuturor tipurilor de ten. Veti avea parte de o consultatie realizata de medical dermatolog inaintea procedurii.
Protocolul este de minim 5 sedinte la un interval de 2 saptamani. |O sedinta cuprinde tratamentul de introducere in derm prin intermediul echipamentului medical Intraceuticals a substantelor active, dar si puterea luminii infrarosii NIR.

Pretul unei sedinte este de 300 lei.

Hai sa pregatim venirea verii si sa incepem cu fata!

5 Comentarii

 1. Anca L.

  Mi-am facut mari asteptari de la tratament si chiar si asa am fost impresionata de rezultate! Sunt des complimentata iar tenul fetei mele nu isi mai arata varsta! Multumesc Yiara!

  Răspuns
 2. Carmen

  Fiecare femeie merita astfel de tratamente!

  Răspuns
 3. Raluca B.

  Un proces rapid, cu rezultate rapide si vizibile! Foarte multumita de rezultat multumesc clinica Yiara!

  Răspuns
 4. Marcela S.

  Pielea mi-e mult mai intinsa si frumoasa, ma simt mai tanara cu un deceniu! O diferenta mare de la cum eram inainte de tratamente!

  Răspuns
 5. Madalina

  Am avut rezultate uimitoare cu un tratament facial de la clinica Yiara ! Recomand !

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *