Oferte Black Friday. Reduceri de Până la 89%

Prinde Ofertele

Proceduri corporale

Velashape

tratament velashape

Velashape… și celulita e istorie


Ce este celulita?

Înainte de a arăta ce este celulita, trebuie să spunem ce nu este această afecțiune:

 • Celulita nu este o grăsime simplă (obișnuită). Femeile nu pot scăpa de această grăsime cu ajutorul exercițiilor sau dietei.
 • Celulita nu este o reținere de lichid. Aceasta este numai o parte a problemei, însă ea este unul dintre cei mai importanți factori care atrag procesul de depunere a grăsimilor.
 • Celulita nu este numai o problemă cosmetică. Este o problemă fizică, ce nu poate fi schimbată prin intermediul exercițiilor sportive obișnuite sau a regimului alimentar.
 • Celulita nu înseamnă un chin continuu pentru cel afectat.
 • Celulita nu este doar o problemă a felului în care arătăm. Este o afecțiune care trebuie tratată.

Celulita este o problemă a zilelor noastre

Saloanele de frumusețe propun numeroase proceduri care să ne scape de celebra coajă de portocală și teama de costumul de baie.

VelaShape II reprezintă prima soluție medical-estetică non-chirurgicală pentru tratarea celulitei, asociind radiofrecvența bipolară cu energia luminii infraroșie, completate de o pereche de role ce mobilizează mecanic țesutul cu ajutorul unui vacuum pulsat. Aceste tehnici îți asigură un tratament de succes într-un timp scurt. Echipează-te eficient împotriva celulitei, având 4 aparate încorporate într-unul singur: VelaShape II.

Radiofrecvența – Arma revoluționară eficace, radiofrecvența încălzește dermul, produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor provocând o stimulare a fibrelor de colagen și elastină. Această reacție stimulează o retracție optimă și o restructurare/remodelare a pielii.

Vacuum pulsat – Mobilizarea obținută prin vacuum îmbunătățește fluxul sanguin și limfatic, favorizează eliminarea reziduurilor și ajută la dezlipirea țesuturilor cutanate și subcutanate, pentru a obține rezultate eficiente.

Infraroșu – elimină rezistența pielii la curentul electric. Stimulează metabolismul, activitatea celulară și resorbția edemelor, aducând mai mult oxigen și un schimb celular îmbunătățit.

Rolele mecanice spiralate – permit realizarea unui tratament blând și agreabil. Rezultatul imediat este îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajului limfatic și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase și astfel se reduce stratul de grăsime.

   Rezultate:
  Reducerea circumferinței, reducerea celulitei, remodelare corporală, tratamentul celulitei, slăbire localizată. 

  Tratamentul post-sarcină cu rezultate spectaculoase: 

  Zonele cu probleme post-naștere sunt partea inferioară a abdomenului și fesele, iar VelaShape II poate remodela aceste zone cu rezultate spectaculoase. Fii și tu o VelaBabe și alătură-te milioanelor de mămici care și-au remodelat corpul și și-au recâștigat încrederea în sine.

   De ce să alegi VelaShape II?

   • Este cea mai eficientă soluție avizată de specialiștii din întreaga lume pentru scăderea circumferinței
   • Tratamentul este nedureros, non-invaziv, fără timp de recuperare
   • Vă puteți întoarce la activitățile cotidiene imediat după tratament
   • Este o procedură sigură și eficiente cu rezultate fără niciun echivoc.

   DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul medical, istoricul familial, stilul de viata si activitate fizica. Toate tratamentele efectuate, dar si cele post ingrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist si instruit al clinicii noastre si sunt personalizate conform cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile. Dorim sa mentionam ca fiecare persoana are propriul prag de durere si este posibil sa resimta diferit tratamentul. Asa inseamna ca exista persoane care nu simt nimic sau persoane care pot simtii un discomfort. Se poate intampla sa existe echimoze (vanatai) dupa procedura, dar nu este un lucru cert deoarece fiecare organism reactioneaza diferit.

   Țesuturile de colagen în formă de fagure

   Concluzia la cele enumerate mai sus este următoarea: celulita este o stare în care grăsimea s-a depus în părți ale corpului cum ar fi coapsele, mâinile și picioarele. Țesuturile de colagen din aceste porțiuni au forma fagurelui de albine, nu se mai încrucișează ca în alte părți ale corpului. Aceste țesuturi alveolare se umplu cu depuneri de grăsime, cu toxine care ridică pielea neregulat în sus. Acest fenomen întinde colagenul și împiedică mișcarea fluidelor. Întinderea colagenului oprește circulația. Hormonii care elimină grăsimea din corp nu pot ajunge la aceste celule, ele fiind blocate. Ca urmare, celulele primesc permanent grăsimi și nu le pot elimina eficient din corp. Pentru că toxinele sunt conținute în fluidele din corp, în special în grăsime, aceste celule grase conțin o cantitate foarte mare de toxine.

   Cercetările făcute la Universitatea din Milano au arătat că această toxicitate și presiune a fluidelor va distruge în timp celulele afectate. Pereții lor devin mai groși și mai tari, ceea ce îngreunează și mai mult eliminarea grăsimilor. Practic, grăsimea și toxinele sunt închise aici. 

   Contactează-ne fără ezitare

   pentru orice întrebare legată de tratamente și proceduri sau pentru programare.
   Telefon: 0723.718.171